Nu mai este primar. Este șeful ANPC - numit în mod legal. Deci are tot dreptul să facă asta.
Piedone nu mai este primar, da, are tot dreptul, cu toate că 100% îi se pregătește ceva special.
Nu mai e primar. Dar bănuiala mea e că vrea să fie din nou. Dacă Nicușor câștigă alegerile prezidențiale, Piedone va candida la București, sperând să folosească notorietatea acumulată acum.
Este foarte legal, avand in vedere ca este presedintele ANPC.
Ca face mare valva este doar pentru ca sa fie bagat in seama, se pare ca intentioneaza sa urce mai sus.
După mine omul deja se vede primar în capitala dacă Nicușor Dan va castiga prezidențialele
Greseala mea, corect. n umai este primar.
Mai am o intrebare, el nu trebuia sa fie la puscarie acum?
Nu mai este primar. Este presedinte ANPC si exact ce face intra in atributiile sale. Legea ii da voie.
Piedone face tot ceea ce trebuia făcut, cel puțin în ultimii 25 de ani, de către cei de la ANPC, controale serioase, pe bune, nu doar de ochii lumii!
În rest, cariera sa politică, trecutul său nu mai contează acum! Să ți se vinde cocă goală pe post de pizza într-un aeroport internațional, credeți că e normal sau credeți că vechile conduceri nu știau asta, dar au închis ochii? Și, alte asemenea nereguli!
Pentru ce sa fie la puscarie? Te pricepi mai bine la legislatie decat judecatorii? Chiar nu-ti dai seama ce prostii spui? El a fost eliberat de ICCJ pe motiv ca "Fapta nu exista". Ar fi bine ca inainte de a face asemenea afirmatii sa te documentezi. Si asa in Romania, 10% este procentul de erori judiciare in condamnare pe nedrept. Dar la fotbal, femei si justitie se pricepe toata lumea.
Pai fix de ochii lumii face controalele, ca daca si-ar face doar treaba nu ar merge el pe teren cu 100 de camere de filmat dupa el. Asta e doar campanie politica si atat
Doar ca nici tu nu esti deloc informat... Inalta Curte a zis de fapt ca nu exista un cadru legal penal in care sa fie incadrata fapta, nu ca fapta nu exista. Sunt doua lucruri diferite.
Dar la justitie se pricepe toata lumea nu?
Daca am gresit, imi cer scuze. Nu am citit hotararea. Presa a citat din hotarare: „Fapta nu este prevăzută de legea penală", ceea ce mai pe scurt ea nu exista. Nu m-a interesat Piedone.
Tanti100 întreabă: