Ar fi trebuit sa faci obiectiuni la procesul verbal. Nu este obligatoriu sa existe martor, daca nu a fost vreunul neutru, politistul face mentiune despre aceasta imprejurare. Nu se stie daca o sa castigi plangerea. Parerea mea este sa platesti amenda si alta data sa respecti legea. Numai bine!
De putut poţi. În fond, el nu poate demonstra sub nicio formă că tu nu purtai centura.
Însă, fii sigur(ă) că nu avea cameră şi că nu deţine o fotografie cu abaterea!
Succes!
P.S.: Pentru cei ce-ndeamnă la corectitudine, eu le spun atât: Doar pentru că presa şi Poliţia au grijă să nu apară explicit cazurile în care se moare exclusiv din cauza centurii de siguranţă, asta nu înseamnă că ele nu există. În realitate, centura de siguranţă este mai mult un moft, atât în oraş cât şi în afară. La un impact violent, singurii care au de câştigat dacă tu purtai centura de siguranţă sunt legiştii care nu trebuie să te adune de pe şosea că pot extrage cadavrul întreg din maşină
Poti, dar e corect? Eu am facut contestatie unui proces verbal intocmit pe nedrept spre deosebire de al tau si am castigat. Daca vrei, ma anunti si iti dau detalii intr-un mesaj.
G777 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: