Mai. Eu zic ca asa ceva nu e pe bune. Ca franta ar putea intra in criza financiara deoarece un roman din frata care primeste salar. se intoarce acasa, dar vine cu toata familia. Parerea mea:*
Era adevarata. Prindeau jegosii aceia de tigani si ii trimeteau cu avionul in Romania + ceva bani. Din cate am inteles s-a renuntat la practica aceea. Pacat ca nu le dadeau si un glont in cap inainte. Asa...de...suvenir.
Decat sa faci traba asta sa mergi la cersit si ce mai fac ei in Franta, tie nu cred ca iti convine ca o Europa intreaga ne site acum de tigani nu de Romani, si da e pe bune primesc 300 de euro.
Esti tiganca si cersesti prin Franta? Doar aia s-au capatat, i-a adunat politia de pe strada, i-au urcat in duba si i-au dus direct la aeroport si la plecare le puneam banii in mana. Acum nu mai fac asta, s-au prins ca se rucau in urmatorul avion si veneau inapoi, sa mai ia o tura de 300 de euroi
Da,cica e adevarat.
Dar te duci in Franta pentru 300 de euro ca sa faci de ras toata Romania?
Bai frate era o simpla intrebare nu judecati daca nu stiti si nu am nevoie sa cersesc, si pana la urma e problema mea ce fac