anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci a tot aratat faza aia la stiri ca autoritatile din Franta te trimit acasa si iti mai da si 300 de euro, e pe bune? Daca da unde ar trebui sa te duci sa iei bani si sa te trimita acasa? Dau funda la raspunsul corect.

Răspuns Câştigător
| MrVegas a răspuns:

Mai. Eu zic ca asa ceva nu e pe bune. Ca franta ar putea intra in criza financiara deoarece un roman din frata care primeste salar. se intoarce acasa, dar vine cu toata familia. Parerea mea:*

5 răspunsuri:
| ovidiu8msn a răspuns:

Era adevarata. Prindeau jegosii aceia de tigani si ii trimeteau cu avionul in Romania + ceva bani. Din cate am inteles s-a renuntat la practica aceea. Pacat ca nu le dadeau si un glont in cap inainte. Asa...de...suvenir.

| h4cker a răspuns:

Decat sa faci traba asta sa mergi la cersit si ce mai fac ei in Franta, tie nu cred ca iti convine ca o Europa intreaga ne site acum de tigani nu de Romani, si da e pe bune primesc 300 de euro.

| mixxjim a răspuns:

Esti tiganca si cersesti prin Franta? Doar aia s-au capatat, i-a adunat politia de pe strada, i-au urcat in duba si i-au dus direct la aeroport si la plecare le puneam banii in mana. Acum nu mai fac asta, s-au prins ca se rucau in urmatorul avion si veneau inapoi, sa mai ia o tura de 300 de euroi laughing

| pwp a răspuns:

Da,cica e adevarat.
Dar te duci in Franta pentru 300 de euro ca sa faci de ras toata Romania?

| PяInCєSs a răspuns:

Bai frate era o simpla intrebare nu judecati daca nu stiti si nu am nevoie sa cersesc, si pana la urma e problema mea ce fac happy