Toate bancile iau comision la retragere cand retragi bani de la ATM-uri diferite.
Retrage intottdeauna numai de la un ATM Raiffasen si nu vei platii niciodata comision bancar!
In ce priveste alocatia, nu ti-o intrerupe nimeni, desii nu stiu ce acte vrei sa faci, fiindca nu necesita nimic la 18 ani, decat sa-ti schimbi buletinul.
Vara imi suspenda alocatia?
Nu ti-o suspenda daca esti inca elev!
Pai asa am auzit ca alocatia se da retroactiv
Odata ce alocatia nu s-a oprit, fiindca esti inca sub 18 ani, de ce sa ti-o dea retroactiv?
Tu fa actele din Aprilie - Mai daca mai esti inca elev si eivor continua sa-ti dea alocatia.
Retroactiv se da numai daca nu s-a obosit sa faca nimeni acte de continuitate si si-au adus aminte dupa multe luni, ca nu mai iau alocatia, desii sunt inca elevi, dar daca o faci din timp, alocata continua sa vina, lunar.
Te duci la Raifutăn Bank si ceri o cerere de inchidere a contului. O completezi cu datele tale personale si o depui la banca. Apoi te duci la Transilvania si depui o cerere de deschidere de cont. Simplu.
Daca fac asta cu 2 luni inainte sa ii fac primesc alocatie fara sa fie intrerupta?
Eu termin scoala la 19 ani si o luna, doua
Daca faci niste acte o sa mai primesti alocație până la terminarea liceului. Poti merge la bancă si schimbi banca