| AliceAnnnnna a întrebat:

Nu stiu daca sa ma amuz sau nu. Tata s-a recăsătorit cu niste țigănci. Noi, eu cu mama nu avem nimic impotriva si nici o treabă cu acele țigănci. In fata usii noastre la apartament sunt mereu aprinse lumânări și femeia se semnează după numele soțului si prenumele ei. Pe bilet sunt tot felul de lucruri si vorbe "sa se aleaga praful" "zeul..." Nu stiu care denumiri. Stiu ca e ciudat, dar e enervant. Mama e speriată ca e genul acela cu superstitii. Eu m-am săturat doar de mirosul insuportabil. Miroase a urină de animal si mereu e unsa usa cu ceva care miroase ca un animal mort sau urina.
Ce pot face in privinta asta?
Vreau sa o liniștesc pe mama. Si sa se rezolve.

55 răspunsuri:
| AliceAnnnnna explică (pentru OrdanKarris):

Cine ** Esti tu sa te iei de mama? Bai dispari dr de pe intrebare. Insectă proasta. Nu iti permit eu sa imi vb de mama asa prost fără să mă cunoști sau sa o cunosti. Mars

| GulubuntzBudulush a răspuns:

Dă-le la țigănci pelin că așa merită vrăjitoare și scapă așa.

| GulubuntzBudulush a răspuns (pentru darrio2007):

"căsătorit"

| GulubuntzBudulush a răspuns (pentru darrio2007):

Așa

Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru costinvlad490):

Esti amuzant. Mizeria aia de maus music cu versuri de copil libidinos de 12 ani? Si vezi ce povestesti aiurea cu umplutul de sange ca aberezi complet. Sintem in Romania, nu in America. Daca eu iti sparg usa si intru cu o bita de baseball si tu ma impusti, tot tu pici prost.

Devine din ce in ce mai evident ca esti un coclete cu comportament si intelect de neandertalian, dar incearca totusi sa nu te mai dai mare cu asta.
P.S. "Ala dat la TV" a avut bani sa i se faca "dreptate". Mai bine discuta de politistii care prefera sa isi ia bite in cap in loc sa faca uz de arma din dotare. Sau de asta - https://www.hotnews.ro/......at-hot.htm

Pentru ca ar fi consumat prea multe resurse pentru un prost ca tine, de aia.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca eu iti dau pasta de dinti pe clanta de la usa si tu ma lovesti, e legitima aparare, nu? Bravo, presimt ca te vad cum iei un Nobel mai acusi.,

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru costinvlad490):

Eu credeam ca te umfli in pene doar la rahatul ala cu sql injection din care nu ai inteles nimic, da vad ca esti prost in linie dreapta.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru costinvlad490):

La liceu am dat un pumn într-o fata

Nu mai e nimic de zic de nivelul tai de educatie si inteligenta. Ai zis tu tot.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Se vede educatia ta. Cel mai educat barbat din lume face asta "am dat un pumn într-o fata". Nu? Cand in realitate numai un gunoi poate face asa ceva. Un mare jeg uman.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru suntserios):

Cum breh, si tu esti prost ca mine si ai aceeasi parere? Nu ai auzit ca daduse si ea in el? Era in "legitima aparare" in fata unei muieri! Adica a fost atit de bou de a dat una in el si dupa aia trebuia sa se apere, mwhahahaha! P.S. Si ne-a mai facut si crestini, oligofrenul!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mi-a dat un mesaj privat in care mi-a zis...

Ești penibil ba. Am voie sa bat lumea. Dispari prostule. La ce prost ești

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru suntserios):

Pai da, pacifisti penibili ce sintem. Lumea e a lui si a neandertalienilor ca el cu bita in mina.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Doamnelor si domnilor bine ati venit pe planeta maimutelor va dorim o sedere placuta, numa bine.