Tu fiind furnica nu ocupi mult spatiu dar când ai 35 de kg pe plus devi elefant și e greu că ai nevoie de o banda in plus, propun sa luăm metroul care are sau sa ne luam avion privat sa nu le deranjam
O zici de parca ar fi plin Bucurestiul de piste de biciclete... cred ca vreo 3 strazi au piste pe trotuar... si ma refer la piste reglementate
Nu stiu cum se face ca eu nimeresc numai pe piste
Unde?
intreb foarte serios acum, unde sunt piste de biciclete prin B?
De ex azi mergeam prin pantelimon, de la spital spre cora. Ma uit in spate si il vad pe unu cu o trotineta care se uita urat la mine si imi zice sa ma dau
Bine ai venit în București! Circulăm pe unde putem. Printre mașini, biciclete, trotinete, etc. Ăia din vehicule înjură pietonii, pietonii îi înjură pe ăia din vehicule. Armonie.
Dacă sunt mașini pe trotuar mergi pe stradă pe lângă mașini.
Legea junglei trebuie aplicată în București, cât timp autoritățile locale nu își fac treaba.
Adică, spray cu piper, pentru bicicliștii care se cred că li se permite totul, toate cauciucurile găurite de la o mașină pentru șoferii nesimțiți care își urcă mașinile pe trotuar, asta trebuie făcut, altfel nu mișcă nimeni un deget!
Revolta cetățenilor din București. Dar, observ că și cetățenii din București, au ce merită din moment ce au votat ce au votat, iar ce au votat, conform ultimelor sondaje ar vota din nou! Deci, cum au votat, aia au!
Niciodată în București nu va fi ordine, disciplină, atât timp cât nesimțirea e în toți și în toate!
Si propui sa angajeze primaria pe cineva sa dea cu spay de pipera la biciclisti si pe urma sa sparga caucucuri? Propui o persoana pentru ambele, sau separat, sau cum?
Nu, omul în persoană, cel care este agresat de bicicliști sau încurcat de mașini.
Niște procese deschise împotriva primăriei generale, de sectoare, i-ar mai trezi la realitate și ar mai ieși din birouri pe teren, să vadă cu ce se confruntă pietonii.
Soluții există pentru parcarea vehiculelor, dar nu se vrea aplicarea lor!
Aha.
Deci eu pieton daca merg pe trotuar sa am spray cu piper la mine. Vine un biciclist puf puf.
Și pe urmă biciclistul o să dea primăria in judecată nu pe mine nu?
Logica de găină, cam asta ai.
Asta nu ai înțeles! Tu agresezi biciclistul, apoi deschizi, ca pieton proces împotriva primăriei.
Vrem o țară ca afară, dar suntem ca în lumea a treia în privința circulației rutiere și pietonale.
Cum credeți că s-a rezolvat problema cu parcările, cu bicicliștii în străinătate. Prin procese, prin mitinguri, prin petiții.
Numai la noi este mentalitatea drobului de sare, din cartea "Prostia omenească".
"Tu agresezi biciclistul, apoi deschizi, ca pieton proces împotriva primăriei."
Ce tampenie am citit?
Nu, in afara problema parcarilor s-a rezolvat in primul rand prin taxe mari si un transport in comun bine pus la punct, nu cu bataia.
Ești vreun puști analfabet funcțional, dacă poți să-mi scrii așa ceva! Vezi că pentru voi există căutare pe google, unde poți afla multe informații despre cum s-a rezolvat în străinătate astfel de situații.
Oricum, devii extrem de enervant, deci block.
Este o chestiune foarte trista si total nedreapta.Sunt un simplu pieton si sunt deja terorizat de bicicliatii ce ma tot claxoneaza cu nesimtire sa le dau prioritate de parca trotuarul a fost construit pentru ei nicidecum pentru mine.Rusine!