| Ionela1234hahs a întrebat:

Am și eu o întrebare pentru cei cunoscătorii nu pentru cei care vor veni să arunce cu noroi ca ei se cred curați.Situatia mea și a soțului meu nu e tocmai bună. Locuim în Germania de 3 ani și într-adevăr am făcut anumite lucruri care nu trebuiau făcute.Am credit la o bancă privată ING în jur de 10000 de euro, otto pentru electrocasnice în jur de 2500 de euro și un Mastercard de 2700 de euro.Eu aveam loc de muncă în momentul când am făcut toate astea.Ei s-a întâmplat să numai lucrez acolo,lucrează doar soțul și e extrem de greu nu ne ajung bani de la o lună la alta deloc.Numai suntem capabili să plătim datoriile.Am înștiințat banca de N ori fără nicio înțelegere din partea lor.Eu de muncă bine înțeles ca mi am căutat dar mi s-au închiși ușile în nas continu.Numai facem față absolut deloc.Ne au amenințat și prin scrisori ca ne vor executa silit etc.Noi pe numele nostru nu avem nimic.Dar așa numai putem trăi în Germania nu ne putem descurca.Si vreau sa vă întreb dacă plecăm în România în chirie ne poate găsi și să ne bage la pușcărie? Și va rog din nou nu încercați să judecați ca e simplu, am încercat nopții nedormite de stres scrisori peste scrisori etc.Efectiv nu se poate ajunge la nicio cale cu ei.Doar de asta mi-e teamă dacă ar putea acum sau peste câțiva ani să ne bage la pușcărie. Multumesc

3 răspunsuri:
| Laomarginededrum a răspuns:

E vorba doar de niste bani.
De obicei daca arati bunavointa si platesti o suma cat de mica lunar nu are nimeni nimic cu tine.
Asta e in Anglia, dar in Germania nu stiu exact cum stau lucrurile.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru datorii civile, cum sunt si creditele neplatite, nu te baga in puscarie, sunt cauze civile, dar te pot executa silit.

| Kufu95 a răspuns:

Poți fi executat silit doar atât.