| Buii a întrebat:

Am si eu o intrebare:

Sunt destul de bun la pariuri la fotbal si ma gandeam sa imi deschid o pagina pe facebook unde sa dau ponturi. Ceva de genu clientii trebuie sa plateasca 100 de euro pentru a primi ponturi o saptamana. As dori sa stiu daca pot pati ceva in caz ca vreun pont nu iese? Incalc vreo lege sau ar trebui sa platesc ceva facand asta? Astept pareri si niste indicatii daca se poate, multumesc frumos!

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod legal trebuie sa-ti infiintezi o firma, in una din formele juridice prevazute de L.31/1990 sau OG 44/2008.
N-ai ce sa patesti daca nu le dai ca 100% sigure ci numai ca probabilitati.

| darrio2007 a răspuns:

Legea ca legea dar daca ponturile date de tine nu ies, ai sa vrei sa te ascunda legea, sa scapi de cei care pierd banii datorita pontului tau.Mai bine stai linistit.P.S Ai luat ceva la pariuri pana acum? Daca spui ca esti bun?

| Buii explică (pentru darrio2007):

Pai de cand a inceput 2013 am strans deja deoparte 10 mii de euro happy

| darrio2007 a răspuns (pentru Buii):

Bravo.Ca nu te doare mana sa scrii aici.

| Buii explică (pentru darrio2007):

Ce sa scriu aicea? straight face eu am cerut un ajutor, doresc sa stiu daca e legal ce fac sau nu happy

| VadTot a răspuns:

Mai bine deschide ti o firma gen provident si esti mai castigat!

| cristina10cris a răspuns:

Nu cred ca o sa ai noroc de fiecare data parerea mea este sa stai in banca ta.Succes!

| crystina22ro a răspuns:

Hahahaha, buna asta. Daca esti asa bun ce te opreste sa faci bani direct de la casele de pariuri. Si la sumele care se pariaza in Romania nu gasesti tu pe nimeni care sa iti de-a 100 euro pe luna nu pe sapt. Dar hai sa te ajut, intra pe www.blogabet.com si daca esti bun cum zici o sa iti gasesti clienti.