Din pacate, anonim nu se va lua in consideratie reclamatia/sesizarea ta, ca sunt farse si rautati si nu se pot actiona sau inchide oamenii doar in baza unor minciuni sau rautati persoanle.
Fa reclamatia/sesizare in scris, ca un om normal si serios, aducand obligatoriu dovezi ca a luat mita, cu poze, video, sau orice document care arata clar ca a primit mita.
Înafara de ochi mei nu am ce dovadă să aduc. Este in felul următor. Am susținut examenul auto iar fata din fața mea a dat bani, noi find cu același instructor. Eu cand am zis că nu dau, mi-a zis că nu iau și nu am luat.
Fa-i reclamatie acelui politist, dar da-ti numele asa cum este nromal, ca sa fie suspendat.
Ultimul om care a făcut asta nici nu a luat permisul și nici polițistul nu a fost suspendat. Încă se îmbogățește.
Vin totusi si intreb, de ce nu ai invatat legisatia rutiera foarte bine, ca la examen sa stii ce faci, ce decizii iei si sa nu pici examenul?
In ziua de azi examenul auto este foarte simplu si usor de luat, odata ce stii toata legislatia rutiera si nu ai cum sa gresesti, orice te-ar pune polistitul sa faci ca poti face contestatie examinarea fiind filmata.
Am învățat dar am un prieten care a făcut contestație el fiind la redobândire, are 2 luni de când așteaptă un răspuns și nimic. Dar sa zicem că poate eu nu meritam, nu mă deranjează că am picat pe cât mă deranjează că se da bani și nu se ia pe aptitudini, că dacă dădeam și eu 300 de euro îi plăceau aptitudinile mele.
Atunci, sistemul de apărare este făcut să apere tot infractori. Problema este că dacă sesizarea se face pe față mă tem că doar voi avea de suferit pentru că nimeni nu va face nimic iar eu voi fi terorizat.
Nu ți-ai dat seama până acum?
- Poliția este mâna în mână cu interlopii!
- Judecătoarea aia din Suceava nu se iubea cu dealerul ei de droguri pe care tot ea îl judeca?
Faza e că tot în Suceava e și problema mea
Auuu! Și eu tot din Suceava sunt.
La ce poți să te aștepți? Dacă sucevenii au votat timp de 20 de ani același bandit. John Long - sau bădița Ion cum i se mai spune - se lăuda că în Suceava nu există mafie, nu există clanuri țigănești, etc. Dar cel mai mare mafiot e el, iar în Suceava nu poți mișca un deget fără aprobarea clanului Lungu.
E o bătaie de joc. Eu am fost și am făcut sesizare in Suceava că în comună la mine se vând țigări de la ruși. Am dat nume, prenume, tot. Nu numai că nu s-a făcut nimic dar persoanele respective au fost anunțate și m-au făcut cu ou și cu oțet că am treabă cu viața lor. De asta nu aș mai face o sesizare pe față.
Despre ce comună este vorba? Unde stai? Ca să-mi dau seama!
Traficul de țigări din Ucraina este ceva normal la noi in județ. În bazarul din Suceava doar arme și muniții nu găsești, în rest de toate pentru toți. Până la izbucnirea războiului, în Burdujeni, se vindeau țigările pe față la Orizont chiar și ninorilor. La Vicov, pe graniță, vecinii unor cunoștințe de ale mele s-au trezit cu baxurile de țigări lăsate, peste noapte, în curtea casei de către traficanții ucraineni. A doua zi au venit traficanții români, au luat țigările și i-au amenințat ca să tacă. Și tot acolo a aterizat o dronă cu țigări. Cel care le-a găsit a chemat poliția, țigările au fost confiscate și drept răzbunare i s-au spart geamurile noaptea
Grămești
E clar. La doi pași de Vama Siret.
Și ce să facem noi daca nu ne iau în seamă dar parca nici nu poți să mai stai cu pumnul în gură dar nici nu îți poți pune familia în pericol.
anonim_4396 întreabă:
Atcose77 întreabă: