| Sternex a întrebat:

Am si eu o mica problema... Am cont de paypal si cei care il detin m-au avertizat ca ma apropii de suma anuala de 2500 de euro si imi cer niste informatii de identificare. Le-am trimis poza cu cardul, buletinul, extras de cont si o factura pe numele tatalui... Ar mai trebui sa trimit ceva? Daca da ce si daca nu cam in cat timp primesc raspuns de la ei sa stiu ca s-a rezolvat? Am trimis pozele azi 13.11. 2013 pe la 14:30. Multumesc

6 răspunsuri:
| petre059 a răspuns:

Ia vezi sa nu fie vreo teapa sa iti goleasca contul.Esti sigur ca te-au cautat cei de la paypal? Mai bine retrage din bani si baga-i intr-o banca.M-au incercat si pe mine cu faza asta dar eu nu aveam decat 30 de euro si atunci mi-am dat seama ca e vorba de pacaleala.

| tricky22 a răspuns:

Nu cred ca te-au cautat cei de la paypal.Sunt oamenii care ating sume mai mari de 2500 euro si nu-i contacteaza nimeni, vezi ca miroase a teapa

| Sternex explică (pentru tricky22):

Nu ati inteles. Cand ma loghez pe paypal imi da o avertizare si anume asta : http://oi40.tinypic.com/sb2f4p.jpg... Si le-am trimis ce am zis mai sus. Cam cat ar trebui sa astept pana ridica limita? Am auzit ca poti trimite si factura pe numele parintilor...

| tricky22 a răspuns (pentru Sternex):

Eu pana acum n-am pomenit asa ceva in paypal, esti primul om de la care aud ca s-a intamplat asa

| Sternex explică (pentru tricky22):

Sunt mutli care patesc chestia asta. Cauta pe google "Paypal limited account"

| tricky22 a răspuns (pentru Sternex):

O sa caut big grin daca n-am auzit eu nu inseamna ca nu e :d insa eu pana acuma n-am patit