| Culcat2u a întrebat:

Am și eu o situație mai dificila
Am fost cu un tovaras la o prietena de a lui acas.Totu bine și frumos pana aici.Am stat toți trei am vorbit a fost ok Pana la un moment dat când asta a văzut pe unii a deschis geamu la ei și a urlat la ei din prostie în capu ei cică caterinca
Aia fiind și tiganii uni sau toți nu stiu ca eu și cu tovarasu asta stăteam pititi după pereți, s au luat la înjurături cu asta.Si la un moment dat au dat și cu o piatra da nu au spart geamu au nimerit în ea da ea n are nici pe dracu
Ps :unchisu lu asta e cică nu stiu ce comandant de poliție sau ***
Eu ce pot păți doar prin faptul ca am fost un martor neutru care n a scos un cuvințel la aia, și sincer cam mult spus martor ca nici măcar nu I am văzut ca am stat numai pitit de când a urlat aia la ei

4 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Tu poți fi chemat de poliție ca martor dacă acei rromi fac sesizare şi te-ar fi văzut, dar şi în cazul în care prietena ta şi prirtenul vor spune că ai fost şi tu cu ei, doar atât dacă tu ştii că nu le-ai făcut.

| gabicoo a răspuns:

Posibil să fii chemat la poliție și să iei amendă pentru că nu știi să scrii corect românește.

| eliancodrut a răspuns:

In primul rand cea persoana care locuieste acolo trebuie sa faca plangere.
In al doilea rand, daca acea persoana declara ca ati fostt acolo, puteti fi chemati ca martori. Mergeti la politie cand sunteti chemati si declarati ce ati vazut. Daca se ajunge in instanta, veti fi chemati si acolo ca martori. Atat.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-ai ce sa patesti, nu ai comis vreo infractiune sau contraventie.
Cel mult poti fi ascultat ca martor, daca se ajunge la vreun proces.