| Lightning1997 a întrebat:

Am stat doua luni cu chirie intr-un apartament, fara contract, proprietarul a facut doar o inregistrare pe telefon cu apartamentul si am stabilit cum ca il voi anunta cu 30 de zile inainte daca voi pleca. Apartamentul avea probleme, era vechi si m-am decis sa plec. Am plecat, l-am. sunat dupa si i-am spus ca maine ma voi intalni cu el la apartament pentru a-mi lua restul de lucruri si a preda cheile.Nu a acceptat si a spus ca va chema politia daca mai intru in apartament.Nu mai aveam prea multe, insa poate proceda asa? M-am intalnit, i-am dat cheile in afara apartamentului, insa eu aveam acolo o chitanta pe numele meu si semnatura pentru ca i-am reparat masina de spalat ca se stricase...e vreo problema daca a ramas acolo? I-am spus ca ii las garantia si platesc si intretinerea pe lunile urmatoare, numai sa ma lase in pace. Ce este de facut? Poate face plangere? A spus ca poate face contract ulterior, este posibil?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Holiday a răspuns:

Nu, nu poate. Are nevoie de semnatura ta pentru contractul de inchiriere. Nu-i mai plati nimic. Iar daca comenteaza ii spui ca ii faci reclamatie ca ti-a inchiriat ap fara contract si drept urmare nu plateste impozit.

| Holiday a răspuns:

Nu fi fraier, el e in culpa, nu tu.

| Lightning1997 explică (pentru Holiday):

Pai are semnatura mea in chitanta acea cu masina de spalat, se poate folosi de.ea?

| Holiday a răspuns (pentru Lightning1997):

N-are nici o legatura. Nu are ce face cu ea.

| cristimihailov a răspuns:

Eu i-as face o plangere la politie. Si apoi una la anaf ca i-ai platit chirie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă cheamă poliția e mai rău pentru el.

| Lightning1997 explică:

Am vorbit cu el pentru a rezolva pe cale amiabila.Multumesc pentru raspunsuri

| Krax256 a răspuns:

Fa plangere la politie pentru sechestrare de bunuri si o plangere si la ANAF pentru lipsa contractului. Iar daca din lucruri lipseste ceva, o plangere si pentru furt.