| Giiii a întrebat:

Am sunat la 112 deoarece era un om pe strada care a fost într-o altercatie, nu stiu nimic altceva si acum nu stiu dacă trebuie sa dau declaratie, sunt minor.

8 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Daca trebuia sa faci ceva ti-ar fi spus politia

| Sophieka a răspuns:

Nu trebuie sa mai faci nimic. Asta a fost tot. Ai dat declaratie prin telefon cu ceea ce ai vazut. Daca era ceva grav gen o rapire sau altceva foarte important, da, atunci era altceva, dar in cazul acesta, asta e tot.

| cehos69 a răspuns:

Eu nu inteleg de ce te-ai bagat? lasa oamenii sa isi rezolve problemele, mai bine te vedeau ca dai apel si sareau amandoi pe tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Ca minor nu poti da declaratie decat in prezenta parintilor si numai in anumite conditii.
Ma indoiesc ca te vor contacta sa dai declaratie, tu doar anuntand Politia de o altercatie pe strada.
A venit politia acolo? Ce ai vazut, ca au facut?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca trebuie sa dai sau nu declaratie de martor va decide politia si daca trebuie te va contacta, trimitand o invitatie sa te prezinti. Fiind minor va trebui sa mergi cu un parinte.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ți s-a cerut asta?

| RxTx a răspuns:

Nu mai suna pentru altii la 112 ca pe irma
Lupul la oi

Când o sa ai tu nevoie ăștia o sa te ia cu fundul de nas
Si o sa rada de tine si nu o sa iti mai trimită salvare
Politie sau pompieri

Si eu daca as fi la butoane si as vedea ca un om suna pentru prima data in viata lui i-as trimite si elicopter
A doua oara o salvare asa la mișto plictisita doar cu șofer
A treia oara un voluntar de la crucea rosie cu bicicleta

Apoi a patra oara o salvare peste 3 ore dupa ce a sunat

Iar a 5 a oara i-as trimite direct amenda chiar daca ar vrea salvare tot amenda i-as trimite

| Denis32243 a răspuns:

Poate primesti si o amenda de 500 de lei.