Nu v-ati saturat de intrebi din astea in care sa ne dam cu parere cine cu cine face sex? Serios acu? Ce rost au intrebarile astea in afara de o cearta pe net si ura asupra unei minoritati?
cat despre
"valorile Estului sunt singurele care pot salva moral Vestul"
propaganda ruseasca mizerabila.
Sincer lgbt e fix ultima problema pe care ar trebui sa o preocupe pe Romania, avem altele pe cap de care trebuie sa ne ocupam. Ar trebui sa ne vedem de ograda noastra ca e cam dezordonata si sa nu ne mai preocupe atat de mult cu cine si-o trage Vasile sau daca Andreea s-a nascut Andrei. Am spus-o de mai multe ori ca sunt neutru in ceea ce priveste lgbt, nu sunt nici sustinator dar nici contra lor, practic imi sunt indiferenti. E ok, trebuie sa acceptam ca sunt si oameni diferiti fata de noi, d-aia se cheama diversitate, lgbt e un procent foarte mic pe langa populatia totala. Eu unul chiar n-am nimic cu ei insa au si ei pacatele lor, nu neaparat ei dar sunt o unealta politica de care se folosesc anumiti smecheri care propaga intr-un mod agresiv curentul lor, pe langa ei apar si astia care sunt atat de inversunati impotriva lgbt-ului de zici ca le-au furat copiii de sub nas iar de aici pleaca polemicile interminabile, cand intervine si biserica iese circ. Chiar nu v-ati prins de schema? Cu cat sunteti atat de inversunati pe ei, cu atat promovarea lor e si mai agresiva tocmai pentru a fi un raspuns pe masura.
Ce ati vrea sa faceti, sa aruncati cu pietre dupa ei, sa-i bagati in lagare? Asta nu e deloc moral si constitutional/democratic mai ales ca noi ca tara suntem in teorie o tara democratica. Ca sunt diferiti de restul e pentru ca diversitatea a existat dintotdeauna, deci existenta lor nu e chiar atat de anormala pentru ca pe cale naturala au aparut si ei, stati voi linistiti ca natura stie sa isi regleze singura ciclul vietii iar lgbt reprezinta un procent prea mic incat sa puna in pericol perpetuarea oamenilor pe mai departe, suntem deja 8 miliarde de oameni iar pe viitor vom continua sa crestem, deci am ajuns in stadiul asta cu tot cu lgbt in societate.
Homosexualii si bisexualii sunt persoane normale doar ca au alta orientare, cat despre transgender acolo e alta treaba, transii sunt persoane care sufera de o afectiune pishica, ei sunt o categorie mai aparte si controversata dar uite ca exista si astfel de persoane.
De acord si eu cu suntserios.Valorile in ce priveste sexualitatea sunt ultima problema la romani, desi media si cadrul religios le trateaza ca inamicul public numarul 1 care vor distruge copiii.
Da, am mai auzt acesta premiza. Ca estul trebuie sa salveze vestul.
Estul needucat, sarac, analfabet, corupt, rasist, discriminatoriu, puternic controlat religios trebuie sa salveze vestul educat, civilizat si cu un grad foarte ridicat al nivelului de trai si al respectarii drepturilor omului. Nu crezi ca suna cam panibil?
Ce urmeaza? Vreo tara din centrul Africii sa dea lectii de anticoruptie statelor scandinave?
Dar stii unde am auzit ultima data discursul asta?
La Putin acum doua luni. Dap, fix cum zice cineva mai sus. Acu vreo cateva luni Putin s-a adresat rusilor si exact asta a fost discursul lui, ca estul trebuie sa salveze vestul. In timp ce tinea acest discurs el omora copii, femei si trimitea tineri rusi la o moarte sigura pe front.
Ti-am argumentat suficient?
Apreciez argumentarea ta, dar nu este suficient sau chiar irelevant. Plus, ce ține de ruși și Putin nu este relevant în acest moment, deoarece ideea de "est european" se referă la țările ex-comuniste și/sau mai jos de Rusia, în principiu, și totodată aceste țări, de regulă, nu susțin ideile rusești și/sau ale lui Putin. De asemenea, țările scandinave nu ar avea ce să caute în această discuție, țările africane la fel; vorbind de Vest, nici n-ai inclus de țările principale care aunt considerate ca "Lumea vestică" sau "Vest European". Nu ai susținut concret, pro și contra, nici pentru țările din "Vest", nici pentru țările "Est Europene".
"nu susțin ideile rusești și/sau ale lui Putin"
Mda, atunci cum explici propaganda AUR din Romania?
As vrea sa continui discutia, dar daca tu nu ai inteles nici macar analogia cu tarile scandinave... ma intreb daca are sens.
Mnu, nu are sens.
Mulțumesc pentru implicarea ta, prin răspunsurile oferite. În continuare se observă că argumentele aduse sunt insuficiente și irelevante pentru discuția în cauză. De asemenea, susții numai pro sau numai contra în argumentele propuse.
Te certi cu un care isi scrie raspunsurile in ChatGPT.
Nu este ceartă, ci discuție, poate chiar dezbatere. Plus, eu studiez mediul economic și politic, atât pentru facultate, cât și în timpul liber. Sunt destul de documentat în acest domeniu din cărți și surse oficiale sau cel puțin oameni de influență, nu GPT sau YouTube sau de unde își i-a dumnealui informațiile. Sunt la finalul anului 1, dar destul de recunoscut la nivel de facultate cu profesorii din anul respectiv, cât și anii următori, iar gândirea mea și modul de exprimare sunt apreciate, moderate (chiar), dar nu superioară în comparație cum se discută/dezbate realistic într-o conferință de presă sau anunțuri oficiale pentru constatarea faptelor sau luarea de noi măsuri.
N-ai văzut cum se poartă o discuție sau dezbatere reală? Încearcă să cauți despre subiectul dorit, mai ales din sursele oficiale sau personalitățile (fizice sau juridice) de influență din domeniul dorit. Nici nu am insinuat să fac o discuție reală, ci o discuție simplă, pe care majoritatea nu o pot susține nici măcar pe asta. Să spui cuiva, care studiază în domeniu sau lucrează în domeniu, care folosește un mod de comunicare mai mult decât decent (comparativ cu ceilalți utilizatori), și presupunerea că își i-a informațiile din Chat gpt sau Youtube sau alte surse irelevante este acțiunea ta de insultă și limită maximă de gândire.
Ti s-a facut rusine pana la urma de intrebare?
Nu, ci nu se poate face nimic cu voi, astfel de personalități.
Ti-au zis destui ca esti beat asa ca te-ai dus la somn... este?