Politia ce sectie, eu as fi scris sesizare pe siteul MAI sefilor sefilor lor, indicand detalii ale problemei, eu cred ca dupa aceea te-ar fi chemat ei cu lacrimi in ochi si rugandu-te sa le dai toate datele de indentificare spre acel individ.
Daca ai patit-o odata si inca o data tot nu te linistesti?
No offence dar IQ-ul tau este precum al batranilor si celor pacaliti prin metoda accidentul sau alte metode noi descoperite de infractori.
DA, Preturi aberante, pentru niste carpe,
Blugi IH NOM UH NIT 3.052 Lei DE LA 3.591 Lei_OBS: LIVRAREA SI RETURUL GRATUITE(cred si eu)
https://www.addien.ro/ih-nom-uh-nit/filtru/categories,blugi
probabil sunt antigolt cu protectie termonucleara si UVC
vorba aia: nu-i prost cine cere, e prost ala care da.
Daca vrei tricouri de 200+ si esti prea tont ca sa ti le comanzi singur de-afara... o meriti.
Mai lasa omu o saptamana(suna de pe alt numar la pescuit, da nu te da de gol, de raspunde e clar ce face si care i naravu), si dupa fa o sesizare la politie si tine-te de ea.
Pentru ca raul sa castige, noi nu trebuie sa facem nimic.
1. Indiferet de suma, politia trebuie sa-si faca treaba ca de aia sunt platiti din bani publici, baiu e ca in ro(CU R MIC) legea tine cu hotii si suntem condusi de hoti pe care tot noi i-am ales, personal am o parere infinit de proasta despre politie si cum isi fac treaba.
2. Incearca sa iei legatura cu omu de pe alt numar ca alt client
si fa sa ajungi fata in fata, aici ii explici calm datoria care daca nu o recunoaste/plateste acum, trebuie sa primeasca un cadou spontan, care o sa-l tina minte cat traieste(si sa nu-i merite tot ce are), te las pe tine sa alegi un mos craciun colorat(dupa procesare nu ar mai trebui sa poata sa faca ce face. definitiv). O sa fie o lume mai buna si o sa dormi mai linistit, mai impacat.
3. Pentru 1 leu furat indiferent cum, iei 1 an de inchisoare si confiscarea averii si organelor-inima-ficat-tot-etc-, daca mori pe drum; la fel si pentru familie si cunoscuti care stiu ce faci si nu zic nimic, sa faca o lume mai buna.
Julyly2089 întreabă: