| pocandpoc a întrebat:

Am un prieten care a fost prins de politie pe strada cu un cantar care avea ramsite minuscule de iarba pe el si a fost luat a dat declaratie si acum il cheama la politie sa traga de el, sa infunde. Poate sa i faca ceva? A declarat si ca e consumator.Multumesc!

14 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

A fost bou ca a recunoscut. De ce dracu ai recunoaste ceva, fara sa vorbesti intai cu un avocat? Si cum l-au prins pe strada? Mergea omul cu sacosa pe strada, l-a oprit politia, si s-au uitat in sacosa?

| liviu890 a răspuns:

Bineinteles ca poate sa ii faca ceva! Inchisoare de la 3 luni pana la 2 ani! Mai bine e cooperant cu politia, spune de unde a luat drogurile si nu pateste nimic! Desi daca a fost prins cu un cantar care avea ramasite pe el, e absolut clar ca el le si vinde celorlalti si o sa primeasca inca intre 2 ani si 7 ani (in afara de pedeapsa pentru consum). Asa ca mai bine e cooperant cu politia decat sa primeasca pedeapsa maxima.

| pocandpoc explică (pentru liviu890):

Tu cunosti legile sau stii vreun caz?

| liviu890 a răspuns (pentru pocandpoc):

Cunosc legile si stiu si un caz! (varul meu)

Daca te iei dupa neinformatul ala de mai sus (ca sa nu ii zic prost) si prietenul tau o sa declare ca mai si cultiva, a incurcat-o rau de tot!

Varul tau cu ce a fost prins?

A consumat ciuperci halucinogene, dar nu avea nici una la el! Deci nu avea nimic la el, doar a facut scandal, l-au dus la sectie si pe urma la spital si l-au internat la dezintoxicare. A colaborat cu politia si a scapat cu o amenda penala.

Pai stai putin.El a zis ca a consumat iarba, dar nu a fost prins cu nimic, decat cu un cantar cu niste ramasite minore pe el.Deci e diferenta.

Pai daca a zis ca a consumat si a semnat => ca a fost prins; Daca a fost prins si cu un cantar cu urme de drog pe el => clar vindea cuiva produsul. Sa stii ca politistii si procurorii nu sunt prosti... Asa e, e o diferenta ca prietenul ala al tau e intr-un rahat mai mare decat varul meu...

Ok,merci de informatii.Nu cred ca o sa fie asa grav.

| JohnnyBi a răspuns (pentru pocandpoc):

Http://www.dreptonline.ro/......roguri.php

nu te lua dupa toti idiotii. apeleaza la lege. uite mai sus link, dai search in page la cuvantu; "detinere". consumul de droguri este LEGAL, DETINEREA NU. daca te prinde fumat praf, dar nu ai nimic la tine, nu are ce sa iti faca. daca ai fie si 1g, nu mai e consum, e detinere si/sau posesie.

| Spike189 a răspuns:

Salut, legea permite detinerea a 2 plante, si consumul sa fie personal. Atata timp cat spune ca l-a folosit in interes propriu nu vad ce sa pateasca.

| liviu890 a răspuns (pentru Spike189):

Eu zic sa te mai interesezi!