Data iesirii la pensie, pentru limita de varsta, este in functie de luna si anul nasterii. Uita-te in Anexa 5, Femei, din Legea nr.263/2010 si afli exact. Orientativ, avand in vedere ca esti nascuta in anul 1953, ai putea iesi la pensie in perioada mai 2012 - iulie 2013, in functie de luna nasterii. Numai bine!
Peste 7 ani la 65 barbati si peste 5 ani la 63 femeile sau mai repede daca ai boala...bafta,dai fundita?
Pentru femei, varsta de pensionare s-a modigicat de la 60 ani la 63 ani.Mai multe detalii puteti citi aici
http://www.avocatnet.ro/......ctica.html
Du-te cu vechiul carnet de munca la unul din consultantii Casei de pensii si-ti va spune cu exactitate anul si luna in care vei putea iesi la pensie de limita de varsta in functie de data nasterii tale--- in stabilirea exacta a datei de pensionare sunt importante si alte date cum ar fi : data nasterii, conditiile in care ai lucrat( normale, speciale ), perioada de cotizata in aceste conditii si altele.
La varsta minima de pensionare... nu stiu care e, dar cred ca cei de la casa de pensii stiu sigur.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: