In opinia mea sunt doi batrani semi-senili unul are 75 de ani si altul 78 daca imi aduc bine aminte, daca ar fi chiar si SUA un stat utopic de corectitudine maxima (ceea ce nu exista nicaieri in lume dar il luam ca exemplu comparativ) in lupta electorala ar fi mers doi candidati mult mai tineri.
E doar opinia mea deci fiecare e liber sa gandeasca cum vrea.
Sunt de aceeasi parere cu tine, nici eu nu il iubesc pe Trump, cu toate ca asa s ar intelege din ce intrebari am pus aici pana acum.
Sunt alesi cu cap si astia, cine stie din ce parti
Compari gafele unui batranel care nu isi gaseste cuvintele cu imbecilitatile afirmate de trump?
lool
Dap, cand Trump a afirmat ca democratii ii fura alegerile prin frauda s-a facut de ras si a facut intregul Partid Republican de ras. Pe urma Mike Pence a incercat s-o mai dreaga.
Alegerile se pot frauda usor in SUA. Nu s-a facut nimeni de ras, se stia de mult ca democratii practica o politica corupta in orasele guvernate de ei
Gafele unui batranel? Bai omule, ala o sa fie presedintele celui mai puternic stat din lumea. O sa l rada tot mapamondu ca zice numai prostii
Si trump nu e cel mai puternic om din lumea si zice numai prostii, prostii periculoase chiar? prostii intentionate nu din balbaieli
Trump vrea locuri de munca pentru americani adica apara industria americana, nu vrea imigranti, razboaie militare, e in stare sa scada valoarea dolarului doar sa ma exporte si ei ceva.
Biden e globalist, nu are treaba cu americanul de rand, tine cu bancile si finantele care ele nu au tara de fapt. Vrea un dolar cu valoare spre deosebire de celalalt. Vrea sa dea cetatenie la 11 milioane de imigranti ilegal, ieri am citit in ziar obectivele lui.
Este adeptul razboaielor militare!
Dar oricum ar fi, nici unul nu va putea scoate SUA de pe panta catre iad economic, criza adica.
Taberele sunt impartite! unii tin cu joe biden! altii cu donald trump! va fi greu in aceste conditii sa alegi presedintele!
Nu e nimic greu, alegerile se pot frauda prin votul postal
A castigat joe biden pana la urma! el e presedintele americii pe urmatorii ani! felicitari! donald trump sa faca contestatie in continuare! nu vrea sa recunoasca ca a pierdut!
Pai o sa zic spun si de ce a castigat donald trump atunci! fiindca hillary clinton nu era pe placul americanilor! ei nu isi inchipuiau sa conduca o femeie tara!
Acum insa lucrurile s-au schimbat! conduce tara acum si o femeie! dar si joe biden! trebuia bai nene o schimbare ca numai mergea! cum sa te iei asa de aia de culoare! nu poti sa faci ce vrei tu! iar acum sincer donald trump se gandea numai la el! un egoist si jumatate! sa ii fie rusine!
Voturile au fost fraudate. E bine ca face contestatie, intantele trebuie sa se pronunte. Nu conteaza cien castiga, fiecare vot LEGAL trebuies sa fie numarat
I a uite ce Ii spune Kamala lui Biden acum un an de zile despre cat de tolerant este
laSoledad întreabă: