anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am văzut în reportajele celor de la Recorder înregistrări telefonice audio dintre anumite persoane cu funcții înalte. Din câte știu, înregistrarea apelurilor este ilegală și interzisă.
Așadar, de ce jurnaliștii de la Recorder nu sunt dați în judecată pentru difuzarea înregistrărilor telefonice dintre acele persoane și cum de au voie să le facă publice?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca ai vazut bine, am vazut si eu reportajul si nu tin minte asemenea inregistrari, reporterul sub acoperire a inregistrat doar convorbiri ale lui si discutii personale cu cei vizati.
Asemenea inregistrari nu pot fi folosite ca probe in justitie, dar nici nu poate fi condamnat reporterul care le-a inregistrat.

| anonim_4396 explică (pentru Ioandelasal):

Mai exact în acest reportaj apar câteva înregistrări telefonice înregistrate de către unul dintre participanții la convorbire și făcute publice: https://youtu.be/MhdHWGCNUNE

| NLS a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te supara, ai vizionat pana la final reportajul?
Ei bine, de aceea le e permis jurnalistilor, si chiar recomandat, sa inregistreze convorbiri de genul.
Tanti aia nu sunt sigur ca isi gaseste casa,
nu are ce cauta intr-o institutie publica nici in cea mai sinistra gluma.

3 răspunsuri:
| Ciprian09 a răspuns:

Salut,ia o mai simplu.cum dovedesti tu ca eu te amenint sau iti fac orice alt rau, in era tehnologiei? gandeste simplu! eu te pot da in judecata pentru un comentariu de pe Facebook daca tot vrei sa faci o treaba ca si defaimare sau amenintare etc etc!