| Henrypericolpublic a întrebat:

Am văzut un caz când niște băiețași mergeau pe nu știu ce fântână cu bicicletele și poliția le-a luat ventilele.
Au dreptul să faca asta?

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu au dreptul sa faca asta, au fost oameni si nu le-au facut acte pentru amenda si i-au ferit de a cadea in fantana, domne fereste!

| darrio2007 a răspuns:

De unde stii ca aveau sub 14 ani? Conteaza pe unde se plimbau.

| Violleta2022 a răspuns (pentru darrio2007):

Este simplu! Pentru ca mi s-a intamplat chiar mie, acum foarte multi ani in urma.
Asa am aflat atunci, ca nu aveam voie sa circul pe sosea, fiindca nu implinisem 14 ani.

Apoi, userul care a postat topicul s-a referit la "niște băiețași " deci copii mai mici ca el, care s-ar incadra usor la copii "sub 14 ani" mai ales ca i-a oprit Politia si le-a luat aplicat aceeasi pedeapsa antica, de dezumflat roti si luat ventile.

| Salontanul a răspuns (pentru darrio2007):

Las-o! Asta citeste si nu intelege ce citeste. Acolo scrie de o fantana si daca politistii ii mai lasau puteau sa pice in fantana.

| darrio2007 a răspuns (pentru Violleta2022):

Mergeau pe undeva pe o fantana. Asta nu ai retinut?

| Violleta2022 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu mai avea importanta decorul, odata ce am dedus ca-i vorba de domeniu public

| CodrutElian1990 a răspuns:

In clasa a 9-a duceam o fata pe bicicleta. A oprit o masina de politie langa mine si mi-a luat ventilele de la bicicleta. pedeapsa a fost ca a trebuit sa umflu rotile, ca ventil aveam de rezerva. Era bicicleta carpati, cu ventil clasic de cauciuc.

| goguPatent a răspuns:

Decat amenda, mai bine asa.