Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 28 Noiembrie 2024 sunt:
Dacă termin Academia de Poliție, la IFR, la final voi ieși cu gradul de ofițer? Care este procedura?
Eu personal nu inteleg exact ce reprezinta decizia CCR si ce implicatii urmeaza sa aiba. Unii o lauda, unii o critica. Imi explica cineva, va rog?
Salut, este adevarat ca oamenii se agita degaba cu privire la posibil castigarea lui Calin Georgescu? Adica, este adevarat ca daca nu are partid, nu are majoritate parlamentara, nu are ce sa faca? ...? (mai mult)
Cine are probleme cu procurorii de la Parchetul de pe langa judecatoria turda? Eu de ceva timp am parte de ostilitate din partea acestei institutii. Nici nu vor sa comunice ordonantele sau alte acte de...? (mai mult)
Pentru cei care l-au votat pe Georgescu, îl votați și-n turul doi? Cheers
Cat de mult va interesează ceea ce mâncați? Citiți o carte de la editura bookzone care dezvăluie capcanele și neregulile industriei alimentare scrisa de Dr.Chris Van Tulleken, e pur și simplu ...? (mai mult)
Legat de ce se întâmplă în politică acum… Eu am încercat să mă informez cât mai bine despre ambii candidați din turul 2, însă nu mai cred nimic și nu știu cu cine să votez, este posibil...? (mai mult)
Dacă (ipotetic) ar fi în turul 2 Georgescu și Simion, cu cine ați vota?
De ce se sperie lumea de alegerea președintelui când parlamentarele sunt prioritatea deoarece Parlamentantul conduce România? Nu spun ca nu prea contează cine este președinte dar totuși vad atâta...? (mai mult)
Bună. M.am păruit cu o tipă în stb. Și a depus plângere, sunt filmări. A fost la inml nu are zile de îngrijiri medicale sau traumatisme. Mi s- a făcut dosar în care sunt acuzată de lovire și...? (mai mult)
Buna sunt o fata de 15 ani si sunt stabilita in Anglia cu parintii mei dar ma gandesc sa fug de acasa cand o sa am vacanta de vara in Romania atunci o sa am 16 ani. Vreau sa ma mut cu iubitul meu care ...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt jignită de o angajată DGASPC, unde as putea sa fac reclamație ca mă denigrează? O adresă unde as putea sa reclame că o astfel de persoana care trebuie sa țină cu un părinte!
Buna seara! Lasconi sau Georgescu? Aș dori și argumente, mulțumesc
Am o întrebare, voi ce votați în tura 2, Lasconi sau Călin? Eu votez Lasconi doar din simplu fapt sa nu intram în comunism. Voi ce votați? Și de ce?
Bună ziua. Am lucrat 4 ani la un restaurant cu carte de muncă. Vreau să știu ce trebuie să fac să primesc lichidarea?
Buna, acum cateva zile am luat permisul de conducere categoria B si inca nu mi- a venit permisul, intrebarea e alta. Pot conduce masina fara permis pana ajunge? Ma gandesc ca daca ma opreste politia ...? (mai mult)
Buna seara, am fost in Brașov acum 2 zile și din greșeală am intrat în giratoriu pe contrasens, as dori sa știu dacă risc o amendă în viitorul apropiat, sau nu, cu as putea afla, nu era nicio...? (mai mult)
Este o pagina de Facebook Traian Basescu si acolo zice ca este pagina oficiala si tot scrie cineva pe pagina aia, chiar este Basescu el scrie pe pagina aia sau scrie cineva pe numele...? (mai mult)
Se pare ca sunt șanse mari sa ne vedem în comunism, mulți îl vor pe Călin, la revedere libertate, acum doar restricți și armata. Voi ce părere aveți?
Salutare. Am primit o NOTIFICARE sa înmatriculez motocicleta în termen de 30 zile. Dacă am avut accident și doar vreau sa o trec pe numele meu: pentru acte, certificat de înmatriculare, numere...? (mai mult)
Cu cine țineți? Lasconi sau Georgescu? Eu Lasconi.
Este vreo lege în care explică faptul că pentru comenzile "drive through" clientul ar trebui să fie într- o mașină sau un alt tip de autoturism/vehicul motorizat? :) Știu că pare o întrebare...? (mai mult)
Credeți că dacă Ion Iliescu ar mai putea candida l-ar mai vota lumea încă un mandat? S-ar mai lasa lumea păcălita de el din nou?
Salut, acum sunt la etti- upb anul 1 la buget si as dori sa renunt dupa acest semestru/an la aceasta facultate si sa ma inscriu la o alta facultate, intrebarea mea este daca pot sa trec la taxa si sa...? (mai mult)
Este adevărat pentru că e vorba mai ales de TikTok, că mulți tineri au votat pentru Călin Georgescu? Sau nu se știe?
Salut TPU, pe tiktok de exemplu la orice postare toți îl vor pe Călin de parca el le face viitorul mai bun, de parca le da aur, de parca le v- oferi și mai multe libertate. M- am uitat pe tiktok...? (mai mult)
Nu am votat în turul 1, dar voi merge la turul 2 sa votez. Este vreo problema daca nu merg la secția de vot din cartierul in care am reședința, și merg la o secție din alt cartier?
Salut TPU, am o întrebare: de ce majoritatea îl vor pe Călin Georgescu din moment ce mulți știm ca este pro- rus și vrea sa aducă și comunismul înapoi în țară. Asa cum România a intrat în...? (mai mult)
In cartea sa intitulata "Marea Renastere", la pagina 94, C. Georgescu afirma in felul urmator: "Proiectul „Hrană, Apă, Energie" propune înlocuirea modelului neoliberal actual cu o economie suveranist...? (mai mult)
Exista vreo tara vestica care sa aiba un candidat mai extremist de dreapta decat il avem noi pe CG?
Succesul lui Georgescu e un argument bun impotriva cenzurii. Fenomentul anti "fake news" si "misinformation" si "hate speech" din ultimii ani, dar mai ales de la pandemie incoace mi se pare ca a dus la...? (mai mult)
Ce parere aveti de rezultatele alegerile prezidențiale?
Daca nu am votat in turul 1 pot vota in turul 2? Efectiv, pot sa intru in sectia de votare la care sunt repartizat si sa votez fara probleme?
Va salut oameni buni, stie cineva cum se procedeaza pentru obtinerea hotarârii definitive judecătorești? Ei bine am primit hotararea acasa cu termen de apel 10 zile acum mai bine de 2 saptamani, insa...? (mai mult)
Georgescu asta vrea sa bage armata obligatoriu?
Salut, nu stiu cum sta treaba cu turul 2 dar dintre cine avem de ales in turul 2 doar dintre Lasconi si Georgescu sau mai intra si latura de Ciolacu? Vreau doar sa nu fie psdistii alesi iar la conducere,...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare: din moment ce, cei mai multi il vor pe Calin Georgescu, asta nu baga Romania din nou in comunism? Intreb ca el deja vrea sa inchida magazile si alte chesti, nu vom ...? (mai mult)
Dacă am primit un avertisment scris și acum am primit un referat și sunt băgat în comisia de disciplină pe motiv că nu patrulez din jumătate în jumătate de oră pe tura de noapte risc să fiu...? (mai mult)
Salut, TPU, am o întrebare, dacă sunt victima violenței în familiei, datorită tatălui meu, dacă suna poliție pot obține un ordin de protecție împotriva sa fără a merge la IML? Și știam...? (mai mult)
Bună seara! Sunt angajată la o firmă de pază de pe data de 2 septembrie.Sunt obligați să-mi dea o zi de concediu, nu? Cererea de când trebuie făcută că să fie legal?
Ce ziceți de aerele astea de superioritate pe care și le dă dl. Paleologu? Numai el e deștept, numai el e frumos. Candidații la prședinție sunt nulități, toți...Rușinea de a vota etc.
Am auzit patania unei rude cu firma PPC cand i- a venit factura de 350 lei, a platit- o si apoi a vazut ca pe factura nu era numele ei, era al cuiva pe care nu il cunostea si care nu a vrut sa- i dea...? (mai mult)
A auzit cineva de Fonduri Sovietice, sau vreo alta modalitate de ajutorare a aliatilor rusi? Ce avantaje credeti ca ar avea aderarea Romaniei la o eventuala URSS, comparabile sau superioare apartenentei...? (mai mult)
Bună TPU! Voi ce părere aveți despre toată nebunia asta cu alegerile prezidențiale? Eu nu am ieșit la vot pentru ca nu am vârsta necesară(am 16 ani). Dar chiar și așa nu mi se pare ca ai pe cine...? (mai mult)
Un militar are voie să divulge informații despre misiunile lui sau să mintă legat de ele? Adică să mintă că este în misiune si de fapt să nu fie.
Și totuși cine este de fapt acest Călin Georgescu care nu prea a fost invitat la dezbateri sau interviuri?
Salut! Dacă Călin Georgescu ajunge președintele României, va face un referendum cu privire la eliminarea României din UE sau NATO? Sau are intenții la așa ceva? Doar întreb.
Bună ziua, ce părere aveti despre Calin Georgescu? Am văzut multe persoane care spun ca este Ceaușescu 2.0
De ce vor să demisioneze Ciolacu și Ciuca de la partidul lor ca lideri? Și mă mir că Simion nu face la fel
Dintre cei care l-au votat pe Georgescu, cati credeti ca se identifica ca fiind "extremisti de dreapta", iar din restul, cati credeti ca au macar habar ce e aia "dreapta"? :))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Littledoctor26 întreabă:
sabin89 întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?