anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Anul trecut am primit amenda de la politia comunitara pentru ca firma nu a platit parcare in fata la Bila, Arad.Am dat datele mele dar e amenda firmai, intre timp am plecat de la firma si am aflat ca trebuie sa platesc amenda respectiva pe care firma nu doreste sa o plateasca.Era vina sefului si nu stiu unde sa apelez.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui daca firma a luat cunostinta de procesul verbal de contraventie. Daca firma a primit procesul verbal de contraventie, atunci trebuia sa plateasca.
Vorbeste cu seful tau si incearca o rezolvare amiabila, in sensul ca firma sa achite amenda. Daca nu rezolvi asa trimite o scrisoare firmei, cu confirmare de primire, in care expui situatia si le soliciti sa plateasca amenda, deoarece nu esti vinovat de primirea acesteia. Daca nici asa nu reusesti atunci o sa trebuiasca sa-i actionezi in judecata, pentru ca instanta sa oblige firma la achitarea amenzii.
In orice caz este bine sa consulti si un avocat, care, dupa ce o sa studieze cazul, avand toate datele, te va putea sfatui mai bune. Succes!

| Romancutza a răspuns:

Vorbeste bine cu sefu, chiar nu stiu o soluzie la asta, icearca sa vorbesti si cu polizia sau cu niste amici care stiu ca nu este vina ta si mergeti impreuna la polizie.

| Dootzy a răspuns:

Cauta pe internet unde este firma respectiva (firma magazinului "
Bila") aaa, si mai cauta si un numar de telefon!