Ei, las' ca poate organizeaza la noi. Mai facem si noi un ban, ca tot stau atitia ucraineni moca pe aici.
P.S. Rusii si-o iau grav de tot, in special la capitolul imagine. Rachete cu raza lunga au, dar nu o sa se apuce sa bombardeze un spectacol cu cetateni straini in public si printre artisti... saaau... sa nu mai facem presupuneri aiurea. Mai e pana la anul. Noi sa fim sanatosi pana atunci!
N-avem de unde sti ce o sa se intample pana la anul.
Si daca va fi in continuare razboi o sa se tina in alta parte, nu-i mare lucru.
Ucraina nu a castigat nimic, voturile a 6 tarii au fost anulate, falsa empatie fata de ucraina este o ipocrizie la nivel mondial, Germania nu a avut nici o interdictie cand omora slavi, evrei fara nr
Exact, nici ucrainienii nu sunt neapărat fără păcat, după anexarea Crimeei rușii din Ucraina chiar au fost persecutați, dar nu vorbim de asta, deocamdată.
Iar Germania nazistă nu prea avea de la cine să primească interdicții și oricum în vreme de război ce puteai spune? Ce ar mai spune acum UE dacă marile capitale europene ar fi bombardate și războiul ar fi mondial? În plus, pun restricții (apropo de Eurovision, Rusia nu a participat anul ăsta) și de ochii lumii, ca să provoace o părere generală în rândul populației, acum cu toată tehnologia se află foarte repede lucrurile dar în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial nu puneau restricții de ochii lumii.
Voturile alea anulate sunt fraudă, după părerea mea. Chiar a fost o chestie urâtă acolo. Ucraina a câștigat din milă și din cauze politice.
Daca nu vor fi conditii de siguranta, se va organiza in alta parte. Asta e mare tragedie a lumii acum? Unde va fi Eurovisionul?
Nu, era o curiozitate. Mai exista varianta să se amâne un an sau mai puțin ca să poată Ucraina să găzduiască Eurovision-ul.
Pai in Kiev e ok. Plus altele din jumatatea vestica. Si mai e destul pana la anul...
O fi ok în Kiev, dar nu cred că s-ar risca să organizeze acolo sau oriunde în Ucraina. Și dacă ar organiza, cred că multe țări nu ar participa și de public nu mai zic. E, totuși periculos.
Mai este destul până la anul, dar de 8 ani au rușii treabă cu Crimeea și ar fi putut să se ducă în 2015 dacă era după tine. Tocmai acum să se retragă
Legat de jumătatea vestică, sunt protejați ei de tancuri și armată, dar să știi că și Liov-ul a fost bombardat, nu e o piedică distanța, că au rachete cu rază mare de acțiune.
Ei, las' ca poate organizeaza la noi. Mai facem si noi un ban, ca tot stau atitia ucraineni moca pe aici.
P.S. Rusii si-o iau grav de tot, in special la capitolul imagine. Rachete cu raza lunga au, dar nu o sa se apuce sa bombardeze un spectacol cu cetateni straini in public si printre artisti... saaau... sa nu mai facem presupuneri aiurea. Mai e pana la anul. Noi sa fim sanatosi pana atunci!
N-are nimic.
Ținuta obligatorie va fi cu veste antiglonț și căști de protecție.
Iar dacă va reveni Covidul se vor adăuga măștile.
SAU,poate Zelenski se preda si astfel Ucraina va face parte din Rusia si Eurovision-ul de anul viitor va avea loc in Moscova, Sankt Petersburg etc...
Vor fi alungati intre timp. Nu pot mentine razboiul pe o perioada atat de lunga. Cred ca se va tine in Ucraina.
Rușii au anexat Crimeea din 2014 și nu s-au retras. De ce s-ar retrage acum?
Asta am zis eu?
"Vor fi alungați între timp"
De cine? De ucraineni? Hă hăăăă, ori se retrag ei, ori nu se retrag deloc.
Nu își asumă SUA, NATO sau UE un război direct cu Rusia, prin sprijinirea directă a Ucrainei. Nu pot să le trimită oameni, și armele le trimit prin intermediul altor state. Dacă le-ar trimite oameni, s-ar considera război pe față. Iar rușii au destui oameni.
Vad ca esti destul de sigur de absolut tot ce-ti trece prin cap. De ce mai intrebi?
De Ucrainieni, normal ca de ei. Ti se pare ca stau sa se uite la Rusi cum isi stabilesc puterea acolo?
"Nu își asumă SUA, NATO sau UE..." Nici nu au vrut vreodata sa-si asume un razboi acolo. Ai impresia ca Ucraina a facut singura tot ce a facut? In fine...nu-mi place vorbitul aiurea. Pa!
Nici mie, să știi că în general evit vorbăria politică, am unele convingeri și le păstrez pentru mine.
Totuși, rușii nu cred că o să plece prea curând. Când au venit în România în 1944, și nu cu gânduri de război, au stat 14 ani și nu am fost în stare să îi alungăm. Să renunțe ei așa ușor la una bucată Ucraina mare și frumoasă? Ucraina nu a fost țară independentă până secolul trecut, a ținut tot timpul de ruși...
Mă rog, încheiem subiectul. Pa!
Daca vor reusi sa ia Donbasul va fi o mare reusita pentru ei.
Nu se poate compara situatia de acum cu cea din 1944. In fine, vom vedea.
R_8074 întreabă: