ATM-urile nu sunt ale magazinului. Poti sa te edifici cine le-a instalat, doar. Daca este al bancii si iti aduci aminte data, ei sunt obligati sa dea inregistrarea politiei pentru cercetari, pe baza unui mandat de procuror. Altfel n-ai cum sa dovedesti. S-ar putea ca aparatul sa fi avut eroare. Altfel era obligatorie chitanta. Si nu este ridicol sa platesti aceeasi suma. Este mai ieftin pentru ca daca nu platesti te deconecteaza. Reconectarea costa bani si tot va trebui sa platesti. Ridicol a fost sa pleci de langa facturier fara chitanta si fara sa nu te documentezi. Alta data sa te adresezi bancii pentru debit direct. Eu asa fac cu factura de TV, internet si curent. Las circa 200 lei pe card si mi le plateste banca fara sa ma chinui eu. Fac asta de ani de zile si n-am avut probleme.
Exact ca @RaduRobertRO am vrut sa-ti raspund. Ceri extrasul de la Banca. Pe el se vede data, suma si beneficiarul. Mergi cu extrasul la distribuitorul tau de energie electrica si dovedesti.
Daca ai extras de cont e suficient sa ceri extrasul si sa mergi cu le la furnizorul de energie.
În acele automatele se introduc bani în numerar, nu în genul plății contactless sau online. Ideea ar rămâne valabilă?
Pai el a spus ca cere extrasul, parca se putea plati si cu cardul. Daca a platit cu bani cash si fara bon, e cam aiurea si greu de dovedit.