| Cipi1212 a întrebat:

Ar fi bine să câștige o femeie președenția SUA? Kamala Harris sau Michelle Obama?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este greu de spus dar cred ca ar fi mai bine pentru noi si restul lumii sa nu castige Trump.

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ar fii un lucru normal că și femeile sa fie președinte nu doar bărbați

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ar fi bine sa nu castige Trump.

| gabicoo a răspuns:

Kamala Harris va fi candidata.
Pentru noi, cu amenințarea rusă în coastă, ar fi bine să nu câștige Trump. În schimb pentru economia americană și pentru marile corporații ar fi bine să câștige Trump.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca sunt competente fata de ultimii 2, nu vad de ce nu.

| LisaJulie a răspuns:

Eu cred ca va fi un candidat surpriza, mai este pana în noiembrie

| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu asa functioneaza alegerile in SUA. Partidele mari trebuie sa desemneze candidatii cu mult inainte, e un proces destul de complex.

| LisaJulie a răspuns (pentru suntserios):

Se mai poate pana în septembrie

| KovacsB a răspuns:

Femeile au alte calitati.Vor egalitate dar cand le pui sa care 3 saci de ciment iti zic ca esti misogin si ca le discriminezi.
Daca 3 ţaţe conduc lumea ne-am dat dracu.

| IljesAtila a răspuns:

Sa câștige oricine însă sa fie republican! România nu a câștigat absolut nimic în "Epoca Biden" din contra, am dat si Patriotul Ucrainei!

| suntserios a răspuns (pentru IljesAtila):

Inca nu avem granita cu Rusia.
Asta este cel mai mare castig al utimului deceniu.

Acum ca sunt unii care vor sa fie vecini cu Rusia, e alta poveste. Dar sunteti minoritari.

| IljesAtila a răspuns:

Pai am răspuns odată! Poate să câștige oricine... exclus democrați! Au făcut numai prostii, România suferă din cauza războiului SUA-Rusia!

| suntserios a răspuns (pentru IljesAtila):

Și eu îți mai zic încă de 3 ori. E meritul democratilor că încă nu ne bate Rusia la ușă. Știu că pentru unii ar fi o mare bucurie sa fie Rusia vecina directă, dar sunteți o minoritate.

| Cipi1212 explică (pentru suntserios):

EU nu sunt rusofil așa că nu iubesc Rusia. Nu fac parte din acea minoritate. Eu sunt proamerican.

| suntserios a răspuns (pentru Cipi1212):

Asa si?
Vorbeam eu de tine?