Este greu de spus dar cred ca ar fi mai bine pentru noi si restul lumii sa nu castige Trump.
Kamala Harris va fi candidata.
Pentru noi, cu amenințarea rusă în coastă, ar fi bine să nu câștige Trump. În schimb pentru economia americană și pentru marile corporații ar fi bine să câștige Trump.
Nu asa functioneaza alegerile in SUA. Partidele mari trebuie sa desemneze candidatii cu mult inainte, e un proces destul de complex.
Se mai poate pana în septembrie
Femeile au alte calitati.Vor egalitate dar cand le pui sa care 3 saci de ciment iti zic ca esti misogin si ca le discriminezi.
Daca 3 ţaţe conduc lumea ne-am dat dracu.
Sa câștige oricine însă sa fie republican! România nu a câștigat absolut nimic în "Epoca Biden" din contra, am dat si Patriotul Ucrainei!
Inca nu avem granita cu Rusia.
Asta este cel mai mare castig al utimului deceniu.
Acum ca sunt unii care vor sa fie vecini cu Rusia, e alta poveste. Dar sunteti minoritari.
Pai am răspuns odată! Poate să câștige oricine... exclus democrați! Au făcut numai prostii, România suferă din cauza războiului SUA-Rusia!
Și eu îți mai zic încă de 3 ori. E meritul democratilor că încă nu ne bate Rusia la ușă. Știu că pentru unii ar fi o mare bucurie sa fie Rusia vecina directă, dar sunteți o minoritate.
EU nu sunt rusofil așa că nu iubesc Rusia. Nu fac parte din acea minoritate. Eu sunt proamerican.
Asa si?
Vorbeam eu de tine?
anonim_4396 întreabă: