| Hdbiz_Play_1997 a întrebat:

Ar fi legal un site pe care as posta informatii despre filme? (descrieri + trailere, doar atat, nu si filmul), fara sa am firma?
Imi trebuie drepturi chiar si daca pun doar descrierea / trailerele filmelor?

Răspuns Câştigător
| Iunix a răspuns:

Nu știu dacă este legal, dar cei care au făcut filmu respectiv ar trebui să-ți mulțumească, că doar le faci reclamă gratis.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Este legal, atat timp cat nu pui filmul intreg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! big grin

De obicei, pentru asemenea site-uri ai nevoie de autorizatia celor ce au produs filmele(daca de exemplu pui trailer-ul sau poze).

DAR!

Poti crea un blog/site in care iti poti spune rezumatul filmului, parerea si alte lucruri...Sa fiu mai precis, in care tu iti faci o recenzie despre acel film. (Personaje, rezumat, parere etc)

Nu sunt 100% sigur in legatura cu trailerele dar stiu ca trebuie sa spui exact ca nu tu ai facut si sa spui ca nu ai nicio intentie de copyright

Sper ca te-am ajutat. Pentru mai multe te poti interesa pe diferite forumuri legate de acest topic big grin happy

| Hdbiz_Play_1997 explică:

Deci asa ma gandesc si eu ca daca pun doar descrierere + trailere ar fi legal si nu cred ca trebuie nici un drept pentru asta, doar nu pun filmu, ei doar au de castigat. Intrebarea in continuare este, merita sa fac unu gen cinemagia? ma refer daca as ajunge macar la 15 000 pe zi.