Crin Antonescu daca ajungea in turul doi cred ca, castiga alegerile prezidentiale.
Dupa parerea mea daca Crin ajungea in turul 2 cred ca il lua pe Basescu in procente, si merita este un politician destept, si cred ca putea sa faca fata la o tara intreaga. Geoana este cam slabut, mai are de invatat pana sa ajunga presedinte
Cred ca e marele pierdant, cu tot cu PNL, acum faceau guvern cu PDL, eu unul credeam in el si daca ajungea in turul 2 sigur castiga, asa a ramas un pierdant
Daca ajungea Crin Antonescu in turul doi putea sa castige cu sprijinul PSD. Asta pentru ca cei care doreau schimbarea ar fi fost mai tentati spre Crin decat au fost acum spre Geoana din cauza trecutului.
Nu cred, tot Base castiga, e mult prea popular pentru a pierde.
Eu unu cred ca PNL va face acum alianta cu PD-L
Eu cred ca daca ajungea in turul II castiga mandatul de presedinte. E doar parerea mea.
@tigergeridAlan ce a facut Geoana? Se pare ca romanii au inceput sa inteleaga cine e Geoana si mai ales PSD-ul. De fapt, Geoana nu e periculos, e doar tolomac, in schimb cei din spatele lui sunt niste vipere: Iliescu, Nastase, Hrebenciuc, Patriciu si altii.
Crin Antonescu iesea presedintele Romaniei daca ajungea in turul 2. Daca ajungea cu Basescu, toata lumea vota pentru schimbare, iar tot P. s. d.-ul vota cu el. Daca ajungea cu Geoana, tot Pdl-ul vota partidul de dreapta si lumea vota la fel ca acum, sa nu iasa comunistii.
Crin Antonescu a fost vazut ca bunul samaritean, lupul samaritean, Mesia venit brusc sa schimbe tara. Ma lesi? Am mai vazut crai de astia in Romania care au crezut ca 2 vorbe goale ii fac peste noapte imparati. Imi pare bine ca si-a aratat adevarata fata, iar acum va sari imediat de pe scena politica.
Ce este mai interesant este ca de la perioada comunista[ de la CeausESCU pana in prezent toti sefii de stat au avut numele terminat in ESCU]
deci doar AntonESCU il mai putea invinge pe BasESCU[st doar ironica
nu din aceasta cauza cred ca ANTONESCU ii putea lua locul lui BASESCU este doar o observatie a mea
si sincer cred ca daca Antonescu iesea in turul 2 chiar putea castiga alegerile prezindentiale[jos cu Base]
Nu ajungea, deoarece membrii PNL sunt cu mult mai putini fata de PSD care a pierdut, ca sa nu mai zicem de PD-L
Eu cred ca da, pentru ca multi nu au stiut pe cine sa aleaga, multi nu vor nici pd-l'ul nici psd'ul la putere. Partidele astea doua deja au aratat de ce sunt in stare, adica de nimic. Trebuia sa i se ofere sansa si pnl'ului de a se "afirma". Parerea mea.