| SingleForOne a întrebat:

Ar fi profitabil sau chiar si legal sa vand haine sh (ale mele, tricouri, bluze, geci, hanorace, blugi, etc) pe olx, gen 10, 20, 30 de lei?

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Merita doar daca le dai fata in fata. Ca prin posta sau curieri te poti trezi ca nu le mai vor si platesti livrarea si ramai cu paguba.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fa-le donatie!
Te costa mai putin si faci si un bine!

| SingleForOne explică (pentru Bula):

Dar nici moca, sunt avar intr-o anumita masura, dar si saracia se invata prin lucruri gratis, si nu munca grea. Cei saraci pot fi ajutati altfel, dar in principal prin a-i ajuta sa se ajute singuri, si la randul lor sa ajute pe altii. Dar asta duce in alta discutie, nu este pe tema intrebarii.

| Bula a răspuns (pentru SingleForOne):

Pe Facebook (si nu numai) sunt o serie de pagini cu donatii pe gratis (nu numai de haine, ci de aparate casnice sau chiar mobilier).
Nu numai saracii au nevoie de ajutor, dar si alti le primesc daca le place si le este ceva util.

| Wr3nch a răspuns (pentru SingleForOne):

Merita doar daca le dai fata in fata. Ca prin posta sau curieri te poti trezi ca nu le mai vor si platesti livrarea si ramai cu paguba.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Legal, da.
Profitabil... Nu.
Tu nu cumperi hainele alea cu 10 lei.

| SingleForOne explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Daca am dat vreo +50-100 lei, le-as da si jumate de preț numai sa scap de ele. Am casa plina de ele, cateva le-am primit cadou sau gratis prin donatie, pentru ca cineva nu le mai dorea, si tot asa, in cativa ani ajung sa nu mai am spatiu, deci le-as da la orice pret.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru SingleForOne):

In cazul asta, normal ca e mai bine sa iei cativa lei pe ele si sa faci curat, decat sa le tii aiurea.

| Dismally a răspuns:

Da, este legal. Daca nu le mai porti si tot vrei sa le arunci poti incerca sa le vinzi.

Răspuns utilizator avertizat