Da. Insa, pentru a se putea mentine are nevoie de calitati in a conduce si de un caracter tare. Nu orice papa-lapte poate conduce, dar poate fi conducator cu numele, iar in fapt sa-l conduca altii pe el.
Foarte rar si cand ajunge ori se schimba, ori este asasinat (momentan imi vine in cap fostul presedinte al Poloniei).
Defineste cinstit. Pentru ca si Basescu se considera pe el insusi ca fiind un om cinstit. Si Hitler se considera cinstit si drept. Se pareca avem o problema de semantica aici. Iar ai chiulit la romana
Eu cred ca ar putea ajunge. dar doar printr-o mobilizare foarte puternica a romanilor. deci usor imposibil
Nu.ar fi tras in jos si pana la urma dat afara de hoti care sunt mult mai numerosi si mult mai importanti
Da ar putea ajunge cu greu, si cand ar ajunge acolo ar da de puterea banilor si va deveni un hot la fel ca cei de acum.
Depinde daca vrea sa lupte si sa acepte tot... care o sai fie aruncat de astia de mai sus si daca are popurul in spate(pe traduse suportul lor) atuncia sunt sanse mari