| tudorvolcano a întrebat:

Ar trebui ca acțiunile austriecilor la companiile din România să fie confiscate?

Deasemenea, oricine are legături cu cancelarul Austriei, ar trebui să fie declarat persona non-grata la noi, și dacă are cumva orice proprietăți la noi, să fie înghețate.

35 răspunsuri:
| tudorvolcano explică (pentru Wr3nch):

Și să stau să mă uit cum pierd carburant la frontieră, când se stă la coadă, dacă vreau să plec în vacanță în România din Occident?

| tudorvolcano explică (pentru Ioandelasal):

Președintele Băsescu declarase indezirabili pe membri ai partidului Jobbik când era președinte. Se poate.

| tudorvolcano explică (pentru johnnny123):

„nu a intrat cu tancurile peste noi ca Rusia peste Ucraina": nu acum, că nu e în stare.
Dar când a fost în stare, a făcut-o. Nu uitați de Imperiul Austriac.

„măsuri aberante": deloc, aici e vorba de o luptă împotriva extremismului.
Să ne amintim că partidul care e la putere în Austria e un partid de extremă-dreapta, mulți din membrii actuali, în tinerețe au fost membri ai organizațiilor neo-naziste.
Și dumneavoastră mă faceți pe mine extremist și ultra-naționalist. Pe ei cum îi mai faceți?
Să nu uităm că tot din Austria a venit acela din cauza căruia au murit 6 milioane de evrei, iar nazismul nu a murit cu el în Austria.
Austria, spre deosebire de Germania, nu a avut parte de o denazificare activă, o reînnnoire a țării radical, ci doar s-a ascunss ca „victimă nazismului", când austriecii erau activi perpetratori al genocidelor și al ideologiei naziste. Cine sunt extremiștii acum?

| StrongHeart a răspuns (pentru tudorvolcano):

Eu cred ca e adevarat tot ce spui, dar nu vad care este legatura cu ce am scris eu.

| tudorvolcano explică (pentru StrongHeart):

E legat de faptul că ce spuneau austriecii că nu ne acceptă în Schengen din cauza problemei imigranților, e o aberație.
Se poate să fi fost puși de ruși să facă aceasta, să nu fi acționat din proprie inițiativă cancelarul Austriei, că acela e păpușa lui Putin.

Austria nu avea nici un interes să nu ne accepte, companiile austriece chiar aveau interesul să intrăm. Refuzul a fost clar o palmă peste față din partea Rusiei (la fel ca în momentul când au cumpărat OMV, care OMV e proprietarul Petrom, deci rușii ne controlează indirect petrolul).