| LisaJulie a întrebat:

Are șanse Sosoaca sa câștige prezidențialele? happy

40 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nici o sansa, nu suntem chiar atat de idioti!

| Simpatic a răspuns:

Nu cred, dar una ca ea nici nu ar merita!
Pe de alta parte nu vreau ca la presidentiale sa iasa cineva de genul Geoana sau Laura Codruta Kövesi, adica 2 marionete impuse de puterile UE.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici de glumit nu e cu așa ceva. Din păcate este un Simion care are șanse.

| NarcisCorneliu a răspuns (pentru suntserios):

Din fericire USR-istii de-abia de trec pragul.

| suntserios a răspuns (pentru NarcisCorneliu):

Da... mare fericire pentru cei care vor sa reîntoarcă Romania in anii 80.

Pe plan economic? cred ca nu te-ai interesat destul de partidul USR si intentiile acestuia, iar pe plan societal, cu siguranta dorim USR-istii sa ne influenteze, niste progresistii care doresc sa ne occidentalizam din orice punct de vedere, traditional, cultural, educational, politic etc.
Deja se poate observa cu solicitarea lor bazata pe implementarea "educatiei sexuale", ori inlaturarea Elenei Lasconi.

Pe orice plan. Orice e legat de Aur și Sosoaca înseamnă regres 50 ani.

Ar fi perfect sa ne occidentalizam din orice punct de vedere, mai ales cel al educației sexuale

| Frank51 a răspuns (pentru NarcisCorneliu):

Vrei să spui că nu avem nevoie de educație sexuală într-o țară unde copiii fac copii?

Aha, din acest motiv ma bucur de faptul ca progresistii nu reprezinta vreo chestiune semnificativa pentru statul roman, iar despre educatia sexuala, asteptati mult si bine, ideologia de gen va ramane pentru o perioada indelungata un lucru de natura patologica si pedofila. Totusi, regres? dar europenii vestici stangisti, care se prezinta la marsuri dezbracati, reflecta modernismul? ori activistii care doresc sa-i indoctrineze pe copii cu lucruri legate de Miscarea Alfabet, nu sunt bazati pe involutie? mandru de faptul ca ne conservam valorile si traditiile.

| NarcisCorneliu a răspuns (pentru Frank51):

Sa elaborez, aceasta "educatie sexuala" propusa de iubitii progresistii, nu rezolva nici macar minimul de probleme al Romaniei, deoarece nu este bazat pe chestiuni fundamentale ale protejarii sexuale, ci pe ideologiile de gen, aceasta propunere reprezinta un lucru negativ din orice punct de vedere.
Iar iti doresc sa citesti manualul propus de USR-istii, iar dupa sa-ti oferi o parere mai ampla, despre cine doreste evolutie si involutie, daca promovarea sexualitatii sau "cunoasterea corpului" unor copii sub clasele primare reflecta un lucru etic, moral si evolutiv, ma mandresc atunci de faptul ca, conservatorismul este radacina ideologica a Romaniei. Dar totusi, ca fapt divers, daca am promova familia cu valori traditionale, te-as asigura ca numar mamelor minore s-ar reduce exponential.

| NarcisCorneliu a răspuns (pentru NarcisCorneliu):

Ale Romaniei.

Vezi, că tot nu mă credeai ieri că religia face foarte mult rău. Uite la tine. Ai fi dispus să renunți la progresul de 50 ani al unei țări doar din motive de homofobie religioasă și alte tâmpenii închipuite.

Omule, esti chiar atat de "lent"? ce "homofobie"? nu sunt dispus sa renunt la niciun progres, sunt dispus sa fiu contra chestiuni cu caracter negativ, precum progresismul actual, si totusi, daca doresc mentinerea inocentei copiiilor ma clasifica drept "homofob"? chiar daca nu am temeri fata de homosexuali, iar despre religie, ti-am scris in postarile anterioare punctul meu de vedere, as fi vrut sa continui, dar am decis sa nu, de vreme ce oricum erai incapabil sa intelegi, te-am abandonat cu Cruciadele =).

Copii "inocenți" din Romania pe care vrei sa ii menții tu, sunt adolescenții cu cea mai mare rata de mame minore din Europa civilizata, cu sarcini nedorite pentru că biserica asta care face doar "bun" se opune educație sexuală că sa ii mențină inocenți. Mă zi tu că religia nu face mai mult rău decât bine.

| DovleacTurbat a răspuns (pentru suntserios):

Ce treabă are biserica cu ce spui tu, mă? Sau vorbești din auzite? laughing) biserica, îți spune sa îți păstrezi fecioria până în noaptea nunții.
Europa civilizata e asta in care adolescentele europene, avortează doar pentru ca "e corpul lor și așa decid ele".

| suntserios a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Biserica s-a opus vehement oricărei încercări de introducere a educației sexuală în scoli. Vehement.

Europa civilizata e aia in care adolescenți știu ce însemna sex protejat.

Copii respectivi reprezinta asumptia stupida pe care ai creat-o, iar dupa am specificat, ce "probleme" ar rezolva, daca promoveaza de exemplu, masturbarea incepand de la nou-nascuti? asa de boland esti?

Pai și ai văzut ce înseamnă concret educația sexuală, un manual ceva?
De la câți ani se predă?
Copiii trebuiesc protejați cu orice preț.
Cât despre europa civilizata, s au strâns în Germania sa latre, se consideră câini. Vor apărea marșuri de zoofili, până la urmă îți iubești animalul (deja se întâmplă). Urmează și ped0 căci până la urmă iubirea nu are vârstă. laughing)

In niciun caz educația sexuală care ar fi fost făcută în scoli nu e ce vrei tu sa crezi că e. Sunt chestii de igiena in primul rand, de utilizare a metodelor de contracepție și de comunicare a problemelor sexuale.

E amuzant cum crezi și tu și cealalt de a început să comenteze că educație sexuală înseamnă mas. turbare la noi născuți și zoofilie. Eu când zic că religia tâmpește nu mă crezi. Ete na.

Tu esti tampit de-a binelea rolling on the floor, ma scuzi ca iti spun, domnule "suntserios", am mentionat cred ca de 4 ori pana acum, citeste manualul propus, informeaza-te de idealurile progresiste asupra copiiilor, si eventual revino-ti =)

De acord cu tine, dar exista un manual ceva sa vedem și noi exact ce cuprinde și de la ce vârste se predă?

De unde sa existe manual dacă nu există educație sexuală în scoli pentru că toate proiectele au fost abandonate...

Pai și proiectul/ele nu prevedeau și ora de curs, materia de lucru? Sau tu crezi că a venit unu și a zis "ia stai, ba, hai sa băgăm educația sexuală în școli" și gata?!

Ba da, le am descris mai sus. Era vorba de chestii de igiena, contracepție și înțelege a transformărilor organismului la pubertate... Poți căuta proiectele de lege dacă te interesează așa mult.

Daca este vorba doar despre acestea, da, sunt bine-venite. Caută-mi și mie un astfel de proiect care cuprinde doar chestiuni de igiena, contracepție și riscuri, desființat de bor sau de cine ai spus.

| Frank51 a răspuns (pentru NarcisCorneliu):

Ești cam prea sigur pe tine știind că romanica tradițională de când lumea are copii cu burta la gură.

| Miruna0909 a răspuns (pentru DovleacTurbat):

Esti prost de dai in gropi mă, du-te in cimitir si ia-te de mana cu Ceausescu, comunistule. Din cauza voastra, a comunistilor, nu evolueaza tara asta răpănoasa!

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Miruna0909):

De ce nepoate? Argumentează.

| relian a răspuns:

Si daca leo cistiga ce se va intipla, ori ce nu se va intampla?

Mai conteaza in RO cine este presedinte? Eu as fi scos functia asta, oricum is niste bani irositi aiurea laughing atit salariu aluia, dar mai ales plimbarile lui, plus cei mai multi bani cu locul unde sta presedintele, cu armata aia de oameni care is angajati pe acolo.

Presedintele nu are nici un rol, a fost bata sa creada oamenii ca voteaza si ei ceva, sa nu faca populatuia acandal, dar cum am spus is bani cheltuiti, presedintele e asa de tabloul, doar ca se cheltuie prea multi bani, zici ca is cine stie ce picturi de alea de milioande dolari laughing zici ca ar fi ceba van goog sau Michelangelo, cand colo e doar un mut care rinjeste laughing

Deci indiferent cine ar veni nu face dec it sa cheltuie ceva bani de la buget, doar sa apara in tablou, este un job fara nici un rost.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu cred că sunt chiar atât de mulți români proști.

| Hyperion7 a răspuns:

Probabil că da

| ReddY25 a răspuns:

Nu cred

| LordCristobal a răspuns:

Nu,e prea colerica si nu are niciun dram de diplomatie care sa o ajute sa castige alegerile.
Si faptul ca se duce la ambasada Rusiei des si se inconjoara de personalitati pro rusesti ii scad din credibilitate si o transforma intr-un agent pro-rusnpe teritoriul Romaniei.
De altfel, o data a cerut scuze Rusiei din cauza unor miscari care comenorau masacrul sovietic de la Fantana Alba.
Sinun politican roman care cere scuze Rusiei nu merita sa fie presedintele Romaniei.

| Sawarekh a răspuns:

Daca romanii nu se trezesc la vot, da!

| Standt a răspuns:

Candideaza? Sau intrebi si tu pentru ca o simpatizezi. Nu prea are sanse pentru ca nu toti o agreaza.

| LisaJulie explică (pentru Standt):

Nu o simpatizez, urla de parca a fumat ceva dar mulți sunt de acord cu eahappy

| Standt a răspuns (pentru LisaJulie):

Na, am zis si eu.
Mai, uneori (uneori!) zice niste chestii bune. Dar modul cum o spune este defectuos. Dezastruos. Aici pierde ea. Isi inchipuie ca atat este romanul de educat si ca numai asa intelege. Daca nu cumva atat e educatia ei. Nici una nici alta nu justifica ce face.

| ClaRa91 a răspuns:

Nu. Alegerile vor fi castigate de AUR cu 35%. Se vor uni cu alte forte politice mai mici intre care si partidul lui Sosoaga si-i vor baga la puscarie pe penelisti si pesedistii hoti, tradatori.

| DataScience a răspuns:

Daca nu e din cel mai corupt partid PSD da fiindca oamenilor le plac oamenii average/simplii ca ei insisi

Întrebări similare