De acord cu tine, dar exista un manual ceva sa vedem și noi exact ce cuprinde și de la ce vârste se predă?
De unde sa existe manual dacă nu există educație sexuală în scoli pentru că toate proiectele au fost abandonate...
Pai și proiectul/ele nu prevedeau și ora de curs, materia de lucru? Sau tu crezi că a venit unu și a zis "ia stai, ba, hai sa băgăm educația sexuală în școli" și gata?!
Ba da, le am descris mai sus. Era vorba de chestii de igiena, contracepție și înțelege a transformărilor organismului la pubertate... Poți căuta proiectele de lege dacă te interesează așa mult.
Daca este vorba doar despre acestea, da, sunt bine-venite. Caută-mi și mie un astfel de proiect care cuprinde doar chestiuni de igiena, contracepție și riscuri, desființat de bor sau de cine ai spus.
Ești cam prea sigur pe tine știind că romanica tradițională de când lumea are copii cu burta la gură.
Esti prost de dai in gropi mă, du-te in cimitir si ia-te de mana cu Ceausescu, comunistule. Din cauza voastra, a comunistilor, nu evolueaza tara asta răpănoasa!
Si daca leo cistiga ce se va intipla, ori ce nu se va intampla?
Mai conteaza in RO cine este presedinte? Eu as fi scos functia asta, oricum is niste bani irositi aiurea atit salariu aluia, dar mai ales plimbarile lui, plus cei mai multi bani cu locul unde sta presedintele, cu armata aia de oameni care is angajati pe acolo.
Presedintele nu are nici un rol, a fost bata sa creada oamenii ca voteaza si ei ceva, sa nu faca populatuia acandal, dar cum am spus is bani cheltuiti, presedintele e asa de tabloul, doar ca se cheltuie prea multi bani, zici ca is cine stie ce picturi de alea de milioande dolari zici ca ar fi ceba van goog sau Michelangelo, cand colo e doar un mut care rinjeste
Deci indiferent cine ar veni nu face dec it sa cheltuie ceva bani de la buget, doar sa apara in tablou, este un job fara nici un rost.
Generalgrevious întreabă: