Nu ai sanse; doar bani cheltuiti si timp pierdut prin instanta. acceptand schimbul se prezuma ca ai acceptat si calitatea sculelor primite. marea majoritate a "ofertantilor" de pe aceste siteuri sunt excroci care profita de naivitatea "colectionarilor de chilipiruri". :'(
Daca nu va intelegeti sa va restituiti fiecare ce-ati primit atunci poti face plangere penala pentru inselaciune, bineinteles daca poti dovedi ca sunt adevarate cele ce-ai spus aici.
Sens are insa ai mici sanse de reusita. E atat de greu sa probezi ca sculele alea nu sunt ce trebuiau sa fie si ca nu le ai stricat tu.
Are sens sa lasi prostiile cu schimburi pe olx si sa iti cumperi scule cand ai nevoie. Sau sa platesti un meserias cu scule care sa faca treaba. E halucinant cum dupa ani intregi de tepe pe olx/okazii, tot mai sunt de-astia ca tine...
Va salut. Tranzacția a fost făcută cum ne-am înțeles. Când ți-au ajuns sculele le-ai desfăcut pentru a le curăța după cum mi-ai confirmat și acum zici ca nu mai funcționează? Eu zic sa îți fie rușine pentru ceea ce faci. Eu sunt o persoana serioasa și cu familie la locul meu. Nu da cu noroi aiurea. Când mi-ai trimis laptopul ai pus și body pentru baie de dama și niște fiole cu nu știu ce în ele. Fii serios. Cine are de văzut ce fel de persoana sunt ma poate găsi pe Facebook cu numele Jidiuc Petrica și poate vedea despre ce vb. La mine vorba e vorba. Da e da și nu este nu. Cine ma cunoaște știe despre ce vorbesc
efspactsy întreabă: