| Andrei010055 a întrebat:

Are voie politia sa te verifice prin buzunare fara niciun motiv pe Strada? De exemplu prin decembrie mi sa mai intamplat de cateva ori sa ma opreasca politia pe Strada si ma intrebau daca am petarde iar alta data au zis sa pun pe masina tot ce am la mine dar niciodata nu au pus mana in buzunar si vreau sa stiu ce anume as putea face si ce au ei voie si ce nu au voie conform legii!

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, politia are voie, mai ales daca te vad la un timp nepotrivit din zi sau noapte, ca te plimbi aiurea, suspectand ca ai de vanzare droguri, petarde, medicatie ilegala samd.

| Andrei010055 explică (pentru Violleta2022):

Eu mergeam pe la 7 dupamiaza cu steaua si eram vreo 10 cand ne-a zis sa Pune tot ce avem la noi pe masina, era craciunul atunci.

| Andrei010055 explică (pentru Violleta2022):

Dar nu ne-a verificat spre norocul nostru ca aveam cateva petarde la noi si eu aveam petarde de categoria f4 si doar vreau sa ii evit.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă prezinți suspiciuni atunci te pot controla. De ce nu?

| gabicoo a răspuns:

Dacă ai față de suspect!

| untu a răspuns:

Lasa politia sa-si faca datoria! Daca tu nu ai nici o problema cu politia sau daca nu ai incalcat vreo lege,nu ai de ce sa te temi politia cauta petarde,droguri,arme albe (pusti, pistoale, cutite, briceacuri, etc...) la tineret!

| Andrei010055 explică (pentru untu):

Dar atunci cand ne-au zis sa punem tot ce avem pe masina aveam la mine petarde si de categoria f4 dar nu le-am pus si am scapat, era craciunul si mergeam cu steaua cu vreo 9 prieteni. Eu doar vreau sa iti evit cat mai mult.

| untu a răspuns (pentru Andrei010055):

Ai mare grija de tine ca politistii sunt tipii duri si aspri! Sa nu sa aiba la tine ceva ilegal (arme, pistol, pusca, petarde, droguri, etc...) data viitoare! Te pot duce la puscarie sau la scoala de corectie si de reeducare! Ai mare grija sa nu creezi probleme si sa le necajesti foarte mult pe parintii tai ca politia iti va deschide un dosar penal pentru amenda sau puscarie si sa ai un cazier cu probleme nu poti sa te angajezi la locul de munca!

| Cipi1212 a răspuns:

Trebuie să se asigure că nu ai petarde. Acestea pot accidenta diverse persoane.

| Dragobeta a răspuns:

Are voie si nu o fac fara motiv.