Da, politia are voie, mai ales daca te vad la un timp nepotrivit din zi sau noapte, ca te plimbi aiurea, suspectand ca ai de vanzare droguri, petarde, medicatie ilegala samd.
Eu mergeam pe la 7 dupamiaza cu steaua si eram vreo 10 cand ne-a zis sa Pune tot ce avem la noi pe masina, era craciunul atunci.
Dar nu ne-a verificat spre norocul nostru ca aveam cateva petarde la noi si eu aveam petarde de categoria f4 si doar vreau sa ii evit.
Lasa politia sa-si faca datoria! Daca tu nu ai nici o problema cu politia sau daca nu ai incalcat vreo lege,nu ai de ce sa te temi politia cauta petarde,droguri,arme albe (pusti, pistoale, cutite, briceacuri, etc...) la tineret!
Dar atunci cand ne-au zis sa punem tot ce avem pe masina aveam la mine petarde si de categoria f4 dar nu le-am pus si am scapat, era craciunul si mergeam cu steaua cu vreo 9 prieteni. Eu doar vreau sa iti evit cat mai mult.
Ai mare grija de tine ca politistii sunt tipii duri si aspri! Sa nu sa aiba la tine ceva ilegal (arme, pistol, pusca, petarde, droguri, etc...) data viitoare! Te pot duce la puscarie sau la scoala de corectie si de reeducare! Ai mare grija sa nu creezi probleme si sa le necajesti foarte mult pe parintii tai ca politia iti va deschide un dosar penal pentru amenda sau puscarie si sa ai un cazier cu probleme nu poti sa te angajezi la locul de munca!
Trebuie să se asigure că nu ai petarde. Acestea pot accidenta diverse persoane.
maria2762 întreabă: