Da, cât timp are testul la el ca dovadă la cât de mult ai rezolvat pentru acea notă. Aici e vorba de ceva moral din partea lui mai mult, legal nu, pentru că e bine să ţi-l dea să vezi ce ai făcut corect, așa e frumos.
Art 7
bb) dreptul de a fi informat privind notele acordate, înaintea consemnarii acestora;
Am fost anuntat de cativa colegi ca un profesor ne-a adus testele cand eram acasa bolnav. Inainte sa imi treaca nota in catalog i-a dat testul unui coleg sa-l „verifice".
Nu ma inteleg atat de bine cu acest profesor, insa nu stiu ce ar putea pati avand in vedere ca mi-a incalcat acest drept. Insa dupa cum stiu sistemul de aici mai bine stau pitit si nu fac scandal ca poate am sa ies mai rau.
Ah nu, aici spune doar de faptul ca trebuie sa fiu instiintat de nota, nu de test. Damn.
Îți arată cineva lucrarea de la BAC? Nu. Dacă nu îți convine nota, depui contestație. Dar lucrarea nu o vezi
La cerința ta, profesorul este nevoit să motiveze alegerea și să-ți arate ce s-a greșit în lucrare, ca determinare a notei pe care ai luat-o.
Da, are voi cu conditia sa-ti fi aratat testul dupa aceea iar daca nota nu este corecta se motivează in catalog apoi se modifica