| Clashandroid a întrebat:

Are voie profesorul sa verifice si sa controleze telefonul unui elev? Sunt in clasa a 9-a iar pofesoara mea de engleza ne ia si ne verifica conversatiile de pe telefon daca ne prinde ca il folosim

Răspuns Câştigător
| TheNutzuu a răspuns:

EXCLUS! Eu daca eram in locul tau ii dadeam un pumn beton armat de o trimiteam in all inclusive la reanimare!

31 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca este in timpul orei, da, fiindca tot ce se intampla in timpul orei la profesoara de engleza, ea raspunde.

| Violleta2022 a răspuns:

Ar trebuii sa va ia telefoanele pe catedra, la inceput de ora si sa vi le dea la sfarsit de ora.

Sa speram ca se da legea aia mai repede, sa vi se ia telefoanele la intrarea in scoala si sa le primiti inapoi la plecare, dupa terminarea orelor.

| ReddY25 a răspuns:

Prea de tot

| mODIN a răspuns:

Daca te prinde ca il folosesti in timpul unui test iar tu insisti ca nu era pentru a copia, da, poate sa verifice laughing

| raluca8995 a răspuns:

Sa intre si sa controleze galerie conversatii si asa mai departe lucruri care tin de chesii personale nu are voie. Are voie doar sa iti ia telefonul dar nu sa umble in el

| siriusblack98 a răspuns:

Nu, nu are voie.

| ioana748 a răspuns:

Buna,
Daca erai in timpul unui test, are voie sa vada ce cautau degetelele tale pe acolo(cum ti a raspuns un domn profesor de aici).
Daca era alta situatie nu are voie sa ti incalce intimitatea.
Pe de alta parte si tu stii ca nu este corect sa stai pe telefon in timpul orei.
Profa, nu cred ca era cu telefonul in mana, zicea si ea acolo ceva care poate ti ar fi de folos.
Bafta la liceu si toate bune.

| Miruna333 a răspuns:

NU! Fuga la inspectorat, vorbiti si cu un avocat. Nu lasati nebuna la catedra

| Negroo a răspuns:

Da. Pentru ca telefonul e noua fituica. Iti fac colegii tema si tu doar o copiezi.

| Liviu a răspuns:

Pune cod sau deblocare pe amprenta. Cum adica sa se uite in telefonul meu? Exclus.Da are voie sa iti ceara sa il pui pe catedra, si sa il lasi acolo pana la finalu orei, asta e normal si moral.Dar sa se uite in conversatiile mele? Nop, no way, nu e voie.Mai bine il pui tu pe catedra si gata.Sau pui cod pe telefon si sa verifice happy

| Sawarekh a răspuns:

Este clar ca incalda intimitatea......acum insa, daca nesimitrea elevilor ajunge la cote maxime si sfideaza.....trebuie luate si masuri exceptionale.

| gabicoo a răspuns:

În conformitate cu prevederile noii legi a educației: Da!
Ori vii fără telefon la școală, ori îl predai profesorului la începutul orei. Dacă te-a prins cu el în oră ești în culpă și poți fi sancționat disciplinar.
Pe vechea lege nu avea ce să-ți facă. Acum cu noua lege: Ghinion!

| Vladimir123779 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ce vorbesti? NU E VOIE! e dreptul elevului daca vrea sa il arate sau nu

| Vladimir123779 a răspuns:

No nu e voie INCALCA DREPTURILE ELEVULUI! prea de tot in schimb poate sa cara sa il lasi pe catedra

Bula
| Bula a răspuns:

Voi mergeti la scoala sa "vorbiti" prin telefon in timpul orelor?
Pe vremea noastra aveam automat nota scazuta la purtare (sau ne alegeam cu cate o palma) daca scoteam un cuvant in timpul orei!
Daca as fi fost in locul ei, NIMENI din clasa n-ar mai fi avut telefonul functional!

| TheGentleman a răspuns:

Nu, nu are voie. Este delict flagrant, conform Art 302 alin. 2 Codul Penal

| simplaexistenta a răspuns:

Nu mi se pare normal.

| iulianr a răspuns:

Nu cred că are voie, dar nici tu nu ai voie să folosești telefonul in timpul orei. Observ că acum elevii văd doar drepturile pe care le au, dar uita de obligații.

| Iordacheionelmarian a răspuns (pentru Bula):

Sa dus naiba disciplina și Ceaușescu bre, acum telefonul e folosit ca aerul

Bula
| Bula a răspuns (pentru Iordacheionelmarian):

Nu si la ore!
In TOATE scolile ar trebui INTERZISE telefoanele, mai ales in timpul orelor!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Vladimir123779):

Ce spui mai copilas, de cand elevul are drept sa faca ce vrea in calsa si sa loveasca profesorii?
Nu aveti pic de educatie d ela parinti, ca de aveai bun simt intelegeai ca ala macar nu-ti permite sa umbli la telefon in timpul orei. cat despre confiscat telefonul, profesorul are voie si chiar sa se uite, daca simte ca este filmata sau se trimit mesaje despre ea.
Dreptul elevului este sa meraga la scoala ca s ainvete, sa fie atent la ore sa asculte profesorul, NU are voie sa se joace in ora cu telefonul, nici sa copie de pe telefon la lucrari si nici sa filmeze ori sa trimita mesaje in clasa.
Halal parinti aveti casa daca nici cele mai elementare notiuni d ebun simt si respect, nu sunt capabili sa va invete!

| violettataci a răspuns (pentru Violleta2022):

Doamne fereste, mi-am făcut cont doar ca să-ți răspund însfârșit la o replica de tot rahatul si needucata, informeaza-te înainte sa răspunzi, si fa-ti o viata sociala! Găsește un hobby! Ceva! Te rog eu mult! La orice întrebare stupidă pe care o caut pe TPU ai 10 paragrafe absurde scrise de parcă ești ceva demiurg! Sunt mai multi oameni care pur si simplu îți urăsc prezența pe platformă, cu vârf si îndesat!

| TomaZLR a răspuns:

Nu are voie, numai un organ al legii poate sa il controleze (si chiar si atuncia, are nevoie de un mandat).

| Violleta2022 a răspuns (pentru violettataci):

Fa ceva cu viata ta baiete, ca mori de prost pentru grija altora.
Patetica trebuie sa fii viata ta, daca unica ta existenta este sa-ti faci conturi multiple si inutile pe forum, doar ca sa jignesti o femeie.

| Fatamuntilor a răspuns:

Un telefon nu are ce cauta in mana unui elev in timpul orelor de curs!
profesoara poate crede foarte usor ca ai vrut sa copiezi.
Ai premiat un raspuns gresit.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Violleta2022):

Cum naiba a rezistat generatia noastra fara telefon timp de 12 ani cat timp au durat anii de scoala? Parintii nu stiau de noi cat eram la scoala

| Fatamuntilor a răspuns (pentru violettataci):

M-am informat eu!
https://playtech.ro/......ala-780072
pe scurt folosirea telefonului mobil in timpul orelor de curs este permisa DOAR in scopuri educationale si in situaii de urgenta.

| Lukasssz a răspuns:

Nu, va violeaza intimitatea.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pe vremea aceia inca se facea educatie serioasa, iar copii stiau si ce-i bunul simt, care azi nu mai exista.

Stii vorba aia: "din parinti idioti, ies copii cretini"?
Cam asta este generatia de parinti idioti care fac pe banda rulanta o noua generatie de cretini: analfabeti, iresponsabili, puturosi, gomosi, drogati samd.
Putini, extrem de putini copii mai sunt crescuti in familii normale si educati asa cum era odata.

| IonCris a răspuns (pentru Violleta2022):

Bună ziua, aveți dreptate doamnă, elevul nu are voie sa folosească telefonul în timpul orei, însă profesorul nu are voie să utilizeze telefonul elevului fără acordul acestuia.