Evident, doar trebuia sa uitam de imprumutul FMI, de fetele lui Basescu, de problema cu salariile bugetarilor si atunci hai cu fotbalul...
Galileo, dar nenea Iovan nu si-a facut singur dreptate? mai grav, a mai si omorat un om...la el de ce nu a intervenit nimeni? la urma urmei, tot furt a fost...hai sa fim seriosi.eu nu ii iau apararea lui Gigi Becali, dar imi place sa fiu cat se poate de impartial...
In mod firesc, as dori a spune ca in Romania nici o actiune a Justitiei nu este cu implicatii politice!
Insa
_ In primul rand in Romania( ca de altfel in toate tarile nu se mai practica Politica ci numai politicianismul, fapt total gresit/mizer si injositor si pentru Aparatul de statal cat si foarte daunator pentru oameni!
_ politicianismul, diferit de Politic este practicarea/impunerea/asuprirea prin/in interesul unui/unor grupari(fie)financiare/economice/politicianiste/criminale/injuste in fapt.
_Ca alti multi alti parveniti, si Gigi Becali putea sa fie arestat( de o justitie certa)inca de mut si pentru diverse motive( nu are sens sa arat) si pe drept era de mult alaturi de alti mari infractor din Romania, dupa gratii
_ arestarea sa are cert asppect/motivatie/interventie( nu politica, atentie) politicianista sau/si a intereselor unor grupuri obscure.
_ nu trebuie uitat ca in fond Becali a declarat aproape clar cele ce a facut, aproape cu lux de amanunte si in trun Stat cu adevarat de Drept era de mult retinut si ancetatchiar si condamnat pentru cele ce liber a declarat la T. V.
Dar, nu pot sa uit/omit/ignor faptul ca Gigi Becali, care este un om suficient de arogant/increzut, a acuzat direct si indirect pe alti mari infractori din Romania, la T. V. "Nasul", printre care enumar pe Puiu Popoviciu, Basescu si pe membrii familiei lui Basescu.
Eram convins seara cand am vazut emisiunea in direct, ca in doua cel mult trei zile va fi aresta si condamnat pentru fapte minre insa si nu pentru mari fraude la care a fost parte insa in care sunt implicati si alte""Mari" fete si, mandicoase din cadrul talharimii din Romania.
priviti deci ca in nici un caz nu trebuie a spune ca retinerea, in fond arestarea( catusele)a fost ca urmare a unui act Politic( acesta, actul Politic este indrituit si nu face rabat de la Adevar) ci datorita unei dispute politicianiste pe care Becalii era sa o faca publica, si care-l implica atat pe Puiu P.cat mai ales pe Basescu si familia acestuia
Da, pot spune fara de greseala/dubiu/rezerve, este o reglarede conturi intre cei ce cu harnica nerusinare trec in favoare proprie bunrile care apartin Prorietarului de Drept Neamul romanesc-crestin.
Daca Justitia ar fi corecta, implicit politia atunci in cel mult 30 de zile Romania ar fi una dintre cele mai bogate tari din lume.
o spun cu delina siguranta/convingere ca o sa vina timpul cand vor trebui golite puscariile de hoti marunti ( o paine/cartof/salam/nimicuri) ca sa poata incapea multi si marii jefuitori ai Neamului crestin-romanesc
Atunci se va face Politica si implicit justitie, cu dreapta masura
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
petru b./Cluj
_ Cati oameni, din sfera
Poate doar pentru Razvan Dumitrescu.cred ca tipul are cosmaruri in fiecare noapte cu Basescu.
Ceau. Eu nu cred ca are o implicatie politica. DNA a precizat ca este in arest fiindca a incercat sa isi faca singur dreptate, a sfidat institutiile statului abilitate sa faca acest lucru. Gandeste-te cum ar fi daca fiecare milionar roman si-ar face singur dreptate. Sper ca totul sa se rezolve pentru domnul Becali si sa fie mai calculat decat a fost pana acum. Numai bine.