anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea si eu o intrebare pentru cunoscatori. Matusa mea care este destul de in varsta are o problema cu sotia baiatului ei. Baiatul s-a insurat cu o persoana din Republica Moldova care desii este femeie il bate si asa mai departe dar ultima problema ar fi ca sotia lui vrea sa faca chemare familiei ei din Republica Moldova pe adresa matusii mele, apartamentul este pe numele ei, dar are o procura cu care ii platea curent, intretinere si asa mai departe baiatul ei si sotia baiatului. Cum poate impiedica persoana respectiva sa le faca chemare pe acea adresa rudelor sale?

10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui un detaliu esential pentru un raspuns bun, respectiv daca sotia varului tau are domiciliul din cartea de identitate in apartamentul matusii tale. Oricum, chiar daca le face chemare, matusa ta nu are obligatia sa-i gazduiasca in apartamentul sau, poate sa nici nu-i primeasca. Obligatia de a se ingriji de ei si de a suporta cheltuielile, daca oaspetii nu le suporta, revine celui care a facut chemarea, asa va scrie si in invitatie. Faptul ca le-a dat procura pentru plata utilitatilor nu le confera si calitatea de proprietari asupra apartamentului. Numai bine!

| Hombre a răspuns:

Cu procura nu poate sa cheme pe nimeni, numai cine e propietarul casei si are cetatenie romana poate, banuiesc ca fomista nu are cetatenie, iar boul ala de barbat sa-l duceti la abator sa-i schimbe capul si sa-l uitati acolo, oricum e o carpa de sters la cur.

| Hombre a răspuns:

Ce dracu' ne batem capul cu tine cand habar na-i sa spui doua vorbe pe inteles.

| Hombre a răspuns:

Pai si tu esti la fel ca scumpul bou al fomistei, doar sunteti acela-si neam.

| harciog a răspuns:

Matusa ta nu are nici o problema.Singura problema o are prostul satului care maninca bataie dimineata, prinz si seara. Daca ii facea respectivei act de vinzare cumparare si asta fara nici o clauza abia atunci putea sa se teama de vreo problema.

| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu! Cu acea procura poate face chemare asta este problema, dar nu stie cum sa rezolve sa nu mai poata face, i-a facut tatalui ei care a murit in Romania acum 2 saptamani si acum dupa moartea tatalui moldovencei vrea sa isi mute familia aici deci se poate face chemarea asta este ideea si ce poate face pentru a rezolva problemele, si cu politia nu poate face nici o plangere ca il bate si etc. fiindca boul nu vrea cred ca ii place sau nu stiu ce are si mama lui adica matusea mea fiind proprietara apartamentului nu vrea sa faca chemare familiei norei sale in apartamentul ei si intrebam ce poate face in acest sens?

Da pe cartea de identitate are adresa unde vrea sa faca chemarea si stiu ca nu are obligatia de a-i intretine dar nu vrea sa stea cu ei pe cap sau sa stea pe la politie sa ii dea afara din apartament la 91 de ani... nu ii mai arde de asa ceva si vroiam sa stiu daca poate face ceva ca sa o impiedice pe nora sa sa le faca chemare?

Mai bine sa vorbesc fara sa intelegi decat sa nu stiu sa vorbesc deloc ca tine!

| Merry24 a răspuns:

O bataie sora cu moartea o va impidica

| Ancuta7878 a răspuns:

Pai nu are dreptulwinking daca fata aia nu intelege nicicum vorbiti cu judecator, politistiwinking