| 1Q a întrebat:

As dori sa am un avocat, adica da am o problema acum cu o firma de vandut bilete avioane si mi-ar trebui un avocat dar vreau si in general, deoarece de-a lungul timpului am intampinat mai multe probleme si as vrea si pe viitor in caz ca trebuie sa mai semnez contracte si sunt cauze ascunse sa am cu cine ma sfatui sa fac ceea ce este bine si sa nu imi mai iau teapa. Ideea este ca nu stiu cum pot sa fac rost de un avocat, adica banuiesc ca nu e ca la medicul de familie si nici ca la sala sa fac abonament platit lunar, deci daca cineva poate sa imi spuna cum se procedeaza as fi recunoscator.

FUNDA

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este foarte simplu: fiecare barou de avocati judetean sau al municipiului Bucuresti are un site oficial si acolo ai toti avocatii din barou si poti vedea care sunt specializati pe problema care te intereseaza si sa-i contactezi. De asemenea te poti adresa si unor case de avocatura, acestea, de regula, au avocati specializati cam pe toate domeniile.

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

Ce vei tu e cam scumpuț: iți iau ăștia câteva sute bune pentru o "consultație" de genul celei expuse