| Maria_Cristinuta_2000 a întrebat:

As dori sa cumpăr o mașina cu volan pe dreapta deja înmatriculata in țara, dar cu noua lege ce ma obliga sa o transcriu pe numele meu in Max 30 de zile, nu știu dacă ma vor lasă sa o înmatriculez pe jud meu
Multumesc

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

O poti inmatricula fara nici o problema, deocamdata nu sunt interzise masinile cu volanul pe dreapta, au fost doar discutii.

| Liviu a răspuns:

Judecand dupa numele tau banuiesc ca abia ai dobandit permisul.Nu iti e draga viata macar putin? Astia de idioti vor sa interzica masinile cu volan pe dreapta? Te uiti ca e luxoasa? te uiti ca arata bine? Gandeste-te daca diseara mai ajungi acasa cu ea.Si asa sunt ele periculoase chiar si pentru soferi vechi. Apai dar pentru cei incepatori? Nu mi-o lua in nume de rau, eu incerc sa te ajut.E fix treaba ta ce faci cu bani tai, insa un sfat bun e sa iti iei masina sa te duca din punctu 'a' in punctu 'b' sa ajungi teafara si sigura.Mai ales acum find la inceput, e destul de riscant.In plus, mereu cand depasesti cu ea trebuie sa iesi putin din banda ta sa intri pe contra'sens, de cate ori crezi ca te iarta strada?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Trecand peste faptul ca nu inteleg de ce vrei o masina cu volanu pe partea gresita, de ce sa nu te lase sa o inmatriculezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să te lase să o înmatriculezi chiar și în județul tău.