Si ce treaba ai tu cu el? Tu ai datoria sa mergi la scoala si sa inveti, nu sa faci reclamatiiScoala ar trebui singura sa se autosesizeze.
Te duci la Inspectoratul Școlar cu părintele și depuneți cerere către inspectorul șef și spuneți ce vă deranjează și așa mai departe. Singura soluție nu pe net, direct la fața locului.
Ministerul invatamantului sau inspectoratul scolar din judetul tau. Parintii tai ar trebui sa faca asta
Si eu am un coleg.Inainte eram cei mai buni prieteni, dar dintr-un accident nefericit fratele meu, fara sa vrea, ia spart cativa dinti.Acum el imi vrea doar raul, dar nu o face pe fata, dar partea buna e ca nu mai suntem prieteni deoarece e foarte copilaros, parca ar avea 7 ani, si stand cu el nici eu nu puteam sa avansez. Faza e ca acel copil, care e in clasa cu mine merge la meditati la profesoara de mate.Fostul meu prieten i-a spus nu stiu ce la profesoara si de atunci e numa cu ochi pe mine.Eo nu sunt bun la mate, sunt mai neutru, aveam un 6 un 7, un 5 si un 8, iar de cand a stat de vorba cu ea am luat un 2 un 3 si un 4, si nici unu la un test sau la un examen, mi-a dat 2 pentru ca, vezi doamne, nu am scris chiar tot de pe tabla, 3 pe ca nu am avut un caiet si 4 cica pentru ca am vorbit cand de fapt nici nu ma uitam la altceva.Era sa ma lase corigent.Alex,cel mai destept copil din clasa merge la ore la profesoara.El chiar e destept, si e destept pe merit, si la test si la oral.Dar cand il asculta oral pe colegul meu ia numai 10 cu jumate de lectie iar eu cu toata lectia iau numai 8.Si din aceasta cauza si fratele meu ia numai 4 si 5 la mate, aproape e corigent.
Nu ca ma laud, dar fac parte din cel mai bun liceu din orasul meu si poate din Mehedinti din cate am aflat, iar pentru mine tot un nimic este. Vreti sa stiti adevarul? Profesorii mei nu zic ca nu sunt buni sau nu predau bine, unii chiar excelent, dar aici sunt mai multe obstacole..fiind un liceu de renume, numai BANUL conteaza. Aproape toti profesorii si-au scos cate o carte si ne spune ca lucram din ea..bla-bla,si cand te uit la ea vezi ca i-ai dat banii profesorului, nu editurii
Dupa asta, vezi ca unii colegi care merg la meditatiile profesorului, sau sunt prieteni de familie cu el, au raspunsurile scrise in telefon si iau 10 pe line, cand de fapt ei incurca man(barbat) cu woman(femeie).
Alti profesori, nici nu isi au locul acolo.(la mine la clasa este doar 1).
Iar ce sa mai zic? A venit acum o semi-analfabeta pe care nu vreau sa o critic sau sa zic ceva rau de ea, dimpotriva! Nu am absolut nimic cu ea, dar ma intreb ce cauta la un liceu de renume
Inainte scoala asta era de excelenta, dar de cand sunt eu aici.e praf!
Eu iti zic sa astepti la sfarsitul clasei a 8-a ca sa faci reclamatia. Pentru ca se va afla in scoala cine a facut-o si apoi vor avea profesorii, directoarea pica pe tine.