Decat sa faci rau, pentru ca se face foarte usor, mai bine faci un bine! Iti trebuie detalii exacte, dovezi multe si cnp/nume/adresa etc, este mai complicat + ca nu stiu pe ce baza ii faci reclamatie, ca sa te indrum la o insitutie legala de stat. Dar sincer, mai bine lasa-o asa.
De ce atâta invidie?
Poate îndemnizația aceea e singura lui sursa de venit. Dacă îndemnizația îi era oferită, din banii tăi personali, ți-aș fi înțeles motivul supărării. Dar, dacă tu îi faci rău, ce ai de câștigat? Poate banii, să zicem, îi cheltuie pe băutură, dar un om nu poate bea la nesfârșit, alcoolul îi va distruge sănătatea. Oricum, e destul de chinuit de viață, e distrus fizic/psihic, dacă doarme la temperaturile acestea, în bărăci improvizate.
Știi dacă îți pasa de un om care sta singur în mijlocul câmpului în timp ce alți stau în casa și îi da mâncare de 2 ori pe săptămână....eu nu prea cred ca e invidie
Oh, cred că am înțeles acum. Exprimarea ta a fost puțin confuză. Un om care are grijă de un sărman, nu poate fi un om rău!
Deci persoana care suferă de handicap, doarme într-o baracă, în condiții inumane, dar însoțitorul ei... unde doarme?
Stai sa explic asta cât de încet pot : Deci persoana care a fost la dezalcoolizare A fost păcălita de o persoana care acum o pune la munca, i-a vândut casa, nu îi da nici un ban, îl pune sa stea intr-o baraca fără căldură pe timpul iernii, nu îi duce de mâncare decât resturi și asta o data sau de doua ori pe săptămână... acum înțelegi de ce doream sa depun o plângere astfel ca persoana de la dezalcoolizare sa fie transferată altui însoțitor?
Nu trebuie să explici 'încet', ci clar, concis. Încearcă să postezi întrebarea la categoria potrivită și vei primi un răspuns de la oameni competenți, specialiști/juriști/avocați.
https://www.tpu.ro/legislatie-politic-social/
Știu că ești foarte indignat de situația respectivă, e cert că se întâmplă o nedreptate, dar trebuie să existe o soluție...
Intr-o casa cu toate condițiile de trai pe care a primit-o pentru însoțirea persoanei de la dezalcoolizare
M-Am documentat și doar persoana care a fost la dezalcoolizare poate depune plângere