Politia nu are treaba cu plata facturilor, decat daca ai obtinut marfa prin inselaciune si nu cred ca firma a depus plangere penala. Nici in judecata nu te-ar da inainte de a incerca o rezolvare amiabila. Cred ca a fost un truc al coordonatoarei.
Oricum te sfatuiesc sa platesti cat mai repede, daca intarzii prea mult s-ar putea sa trebuiasca sa platesti si penalitati de intarziere sau dobanzi, in functie de prevederile contractuale.
Din cate stiu eu politia nu te suna! Iti trimite citatie daca trebuie sa te prezinti la parchet pentru audieri. Sincer cred ca e o farsa a coordonatoarei sa te sperie si sa te determine sa platesti factura. O fi pus ceva amic sau frate sa te sune.
Daca e o schema piramidala, refuza sa primesti orice marfa noua si plateste doar marfa pe care ai primit-o. Dupa care da - ti demisia ca distribuitor. Schemele piramidale sunt escrocherii legale, vezi http://ro.wikipedia.org/wiki/MLM
Deci chiar a depus plangere pentru abuz de incredere si inselaciune pentru ca am o cunostinta la politie si el mi-a spus, dar am inteles ca ei trebuie sa rezolve cazul in 30 de zile. Daca e asa as avea timp sa platesc, doar sa nu ma trezesc cu politia pe la usa.Imi puteti da o parere?