| Isty a întrebat:

As vrea sa ma ajutati cu ceva. vreau sa plec cu masina in Austria dar masina e trecuta pe numele fiului meu,ce acte imi trebuie ca sa pot pleca cu masina(procuta, altceva) si daca stiti ce acte imi trebuie va rog sa ma informati si nu stiti cat m-ar cost.Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu ai nevoie de nicio procura ---vezi, in fisierul atasat, raspunsul oficial al Politiei de frontiera:http://www.avocatnet.ro/......evoie.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este obligatoriu.Masina sa fie cu actele in regula si nu uita ca trebuie sa iei rovigneta in orice tara intri. Drum bun si mult noroc.

| cupydo0n a răspuns:

Nu iti trebuie nici un act. Atat timp cat masina este inscrisa are asigurare si controlul la zi poate fii condusa de orice are permis. Daca te opreste si te intreaba ii spui ca este al fiului tau. Nu are ce sa iti faca.

La revedere.

| Ivancic09 a răspuns:

Iti trebuie imputernicire facuta la notar prin care fiul tau te imputerniceste sa circuli cu masina pe unde vrei tu in afara tarii.Costul acestei imputerniciri cred ca depinde de timpul pe cat faci imputernicirea. Sper ca am fost de ajutor!