Nu spui cateva detalii esentiale pentru un raspuns corect, respectiv cand a ramas definitiva hotararea judecatoreasca si cand a inceput executarea silita.
In lipsa acestora, ca o ipoteza, ai putea face contestatie la executare, desi sunt slabe sanse de castig.
In orice caz ai putea vorbi cu un avocat, caruia sa-i prezinti tot ce detii si sa vada dosarul primei instante si dosarul de executare, doar asa o sa-ti poata spune daca si ce solutie exista.
Nu pot pune informatii din dosar dar am prezentat ideea de baza... Nu mint! Asta s-a intamplat.
Au folosit detaliile vechi de contact in vederea ascunderii procesului si a ma putea apara.
Presupun ca o persoana cu pregatire si experienta in domeniu poate distinge binele de rau fara sa stie numarul dosarului.
Felul cum ai explicat poate sa nu fie tocmai real. Citarea pentru proces este valabila si prin afisare sau publicitate, nu numai prin inmanarea directa a citatiei, daca reclamantul a dovedit ca a interprins demersuri pentru aflarea domiciliului tau. De aceea am spus ca trebuie ca un avocat sa vada dosarele, atat cele de judecata, cat si de executare.
In alta ordine de idei singur spui ca esti vinovat de producerea accidentului si faptul ca RCA iti expirase. In acest caz ar fi trebui sa platesti reparatia de bunavoie si fara a astepta un proces, ai fi platit mult mai putin.
Exista o intelegere de comun acord intre mine si pagubit prin care eu i-am achitat o suma de bani cu scopul de a repara masina.
Imi cer scuze ca nu am specificat acest lucru!
De aceea am ramas surprins de ce ar fi apelat la casco pentru reparatie plus ulterior sa fiu dat in judecata.
Inteleg ca legea este facuta sa fie incalcata cu buna stiinta daca cel ce vrea sa o incalce stie sa o interpreteze.
Citarea prin afisare si publicitate se face optional, presupun ca si executarea trebuia facuta tot prin afisare si publicitate, dc ma gaseau bine daca ii gaseam iarasi bine sau nu?
De ce in cazul executarii au cautat in cel mai mic detaliu (fiind interesul lor sa recupereze banii) iar cand am fost dat in judecata nu m-au cautat( fiind tot interesul lor ca eu sa pierd prin neprezentare), interesul meu a fost omis prin dorinta lor de a castiga.
In concluzie eu fac orice imi sta in putinta ca celalalt sa piarda iar cand e vb sa fiu tras la raspundere sa ma apar cu legea?
Ceva de genul ma apuc de fraude ca... si cand sunt prins schimb legea Noaptea ca nu accept sa fiu tras la raspundere...
Orice om are dreptul sa se apere indiferent de fapta si de consecintele ulterioare, obstructionarea drreptului la aparare print diferite metode si tertipuri presupun ca se pedepsesc... nu se promoveaza prin afisare sau publicitate ca si restul sa le practice.
Va multumesc!
Exista o intelegere de comun acord intre mine si pagubit prin care eu i-am achitat o suma de bani cu scopul de a repara masina.
Imi cer scuze ca nu am specificat acest lucru!