Nu te enerva, nu esti singur!
Prietenul meu a iesit la pensie de peste 3 luni si nu apare asigurat de sanatate!
E plimbat de la o institutie la alta si - nimic!
Cu toate ca, TOTI pensionarii si copii minori sunt asigurati DIN OFICIU.
Suna aici, ca astea-s telefoanele de la casa de asigurari:
021-3153929
021-3153930
0316-901002
Poate ai incercat deja, dar alea sunt.
Inseamna ca nu ti s-a virat contributia la sanatate.
Mergi la Casa de sanatate si intreaba. Medicul de familie nu are de unde stii de ce nu esti asigurata. Daca angajatorul ti-a virat contributia la sanatate, inseamna ca s-a intarziat cu emiterea si transmiterea cardului. Pana se emite cardul de sanatate - care se emite centralizat pe tara -, dar contributia la sanatate ti-a fost virata - mergi la Casa de asigurari de sanatate sa-ti elibereze o adevrinta.
Ia o adeverință de la servici ca au depus taxele si impozitele pentru salariul tau
Apoi mergi pe ușă la casa de asigurări
Si spune-le ca vrei sa le faci o reclamației
Apoi sa vezi cum or sa sara ca arsi cand o sa le ceri caietul acela cu regim special in care se trec reclamațiile
Sa vezi cum ți-se rezolva problema pe loc doar doar sa nu mai faci reclamație
Daca nu ți-o rezolvă suna la protecția consumatorului si la avocatul poporului
Ai incercat la toate numerele astea?
Comunicarea cu publicul
Prin poștă: Calea Călărașilor 248, Bl. S19, Sector 3, Cod Poștal: 030634
Prin poşta electronică (e-mail): relpubl1@casan.ro
Telefon: 0372.309.182, 0372.309.262
Tel-verde: 0800 800 950
Audiențe zilnic la Biroul Relații cu Asigurații, parter CNAS, în intervalul
Luni, Marti, Joi, Vineri : 08:30 – 16:30
Miercuri: 08:30 – 18:30
Eu aici am fost si nu odata, deci in Bucuresti:
Casa de asigurare sanatate se afla pe strada Bucuresti-Ploiesti nr 7, se coboara cu autobuzul la statia Podul Banseasa, venind de la Romana sau statie de metrou aviatorilor, am uitat care autobuz.
Telefoane:
021-3153929
021-3153930
0316-901002
Mail:
contact@casmb.ro
Buna! Incearca cel mai bine la ITM sa verifice daca angajatorul iti plateste darile la stat. Poti verifica online pe http://cas.cnas.ro/page/verificare-asigurat.html.
Pe site-ul asta am verificat din 30 martie zilnic. Tot apar neasigurata.
Atunci mergi la ITM cel mai sigur pentru a verifica. In cazul in care de acolo apare ca iti plateste dările o sa iti trebuiasca o adeverinta de la locul de munca si o sa trebuiasca sa mergi la Casa de Asigurări cu ea. Pentru a face o sesizare.
Lacatusw2005 întreabă: