Tu trebuie sa stabilesti daca faci sau nu plangere penala.
Parerea mea este ca nu are rost, vorbeste cu vecinul sa-ti restituie oglinda ori sa ti-o plateasca si doar daca n-o face sa depui plangere penala.
Tot la aceasta se va ajunge si daca faci plangere penala, avand in vedere varsta si valoarea mica, se va dispune neinceperea urmaririi penale. Doar daca este vreun recidivist se poate sa fie trimis in judecata pentru furt.
Poate face puscarie dar varsta are o are ii trage din pensie putin... eu zic ca merita asa tio primesti inapoi si nu va avea curaj sa mai faca alt furt. Altfel tio ia pe cealalta maine
Doar tu stii daca are rost, in fond este masina ta de ce nu ai reclama furtul? Daca hoțul era la alte masini cu siguranță nu era treaba ta sa il reclami, dar in cazul acesta tu esti păgubita, acum si cu reclamatia facuta la politie nu rezolvi mare lucru, masina are alarmă? Sa declansat cand vecinul i ti fura oglinda? Poate ar trebui sa mergi la vecin sa vorbesti cu el sa il intrebi din ce cauza ti a furat oglinda masinii? Este clar o razbunare, i ai ocupat tu locul de parcare? El are masină?
Ma intereseaza un raspuns mai complet
Pai bine ti-a facut, ca ziceai pe aici odata ca noi care postam pe TPU suntem oligofreni.
Sigur ma confunzi. N-as zice asa ceva, de vreme ce folosesc site-ul si am gasit cele mai bune solutii la intrebarile mele
Minti.
Ti-oi fi spus tie personal, daca restul erau oligofreni nu mai intram eu aici
Minti iar.
Păi presupun că ai acces la camere, arată-i filmarea și amenință-l că-l dai la poliție dacă nu-ți dă oglinda înapoi
Nu asta am intrebat
Ai dreptate scuze, da chiar ar trebui sesizat la poliție, de ce să cumperi altă oglindă, pentru că ți-a fost furată, dar vezi poate ajungi la o înțelegere cu respectivul vecin
anonim_4396 întreabă:
FreddieM întreabă: