| FlorinMarius123 a întrebat:

Astazi am fost la pizza cu niste amici. pe la 21:30 si dupa am mers pe afara cam pe la 22:30. si ne-am intalnit cu inca 3 prieteni si am mers la un parculet intre blocuri. si jucam adevar si provocare si radeam si un batran pe la 23:45 cam asa a sunat la politie nu ne atentionat sa tacem sau ceva. doar a sunat si a venit politia pe la 00:00 si a zis ca ce ii cu noi aiic si eu am zis ne cerem scuze daca am gresit si o zis unu ca ``scuze ii zici lu` muma-ta cand o jignesti`` ne-o intrebat de nume strada data nasterii le-am dat si ne-a zis ca e tarziu si ca am facut galagie ce se poate intampla?

16 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu cred ca o sa fie urmari legale, respectiv nu o sa fiti amendati.
De altfel am vazut varstele, poate fi amendat doar cel peste 14 ani, in cazul celor de 13 ani poate fi amendat doar parintele, pentru lipsa de supraveghere.
Da, asa cum am spus, nu cred ca o sa fie amenzi, v-ar fi intrebat si de parinti.

| aXy99 a răspuns:

Daca ati facut galagie, este posibil sa luati o amenda pentru deranjarea linistii publice, daca v-ati batut joc de acel batran (sa stiti ca nu e frumos) s-ar putea sa mai primiti o amenda, dar ma indoiesc ca veti primi 2 amenzi...

| FlorinMarius123 explică (pentru aXy99):

1 a fost pentru prima data, 2 citeste mai bine. acel batran nici nu ne-a zis sa tacem sau ceva doar a sunat si noi ne jucam adevar si povocare noi nici nu stim cine a sunta

| aXy99 a răspuns (pentru FlorinMarius123):

Am citit "si radeam de un batran". Scuze, sunt foarte obosit. In cel mai rau caz luati o amenda pentru deranjarea linistii publice, dar daca sunteti copii poate scapati doar cu un avertisment. Ce varste aveti?

15 ani si doi de 13 ani. dar ii pentru prima data cand se intampla asta.

Vorbeste cu parintii, spune-le exact ce ne-ai spus si noua, poti fi chiar mai bogat in detalii, n-ai ce sa patesti daca n-ai facut nimic rau.

Pai sa fiu mai explicit unu dintre politai era foarte dur. si era artagos. si mna intr-un fel ne-a jignit.

Asa-s unii...se cred smecheri. V-a vazut copii si ce-a zis, sa se dea mare, sa para dur. N-ai ce face, e treaba lui totusi sa fie asa, cu toate ca nu ar trebui sa jigneasca niste copii.

Pai mna. exemplu de urmat... si mna. eu mi-am cerut scuze si a zis `` scuze ii zici lu muma-ta cand o jignesti`` in fine, a zis ca sa nu ne mai vada pe aici ca ne ia la palma parca o zis si ca ne duce la sectie si la parinti acasa

Daca nu v-a cerut buletinul si nici adresele sau numele, puteti sta linistiti, a vrut doar sa va sperie.

Ne-a cerut numele si adresele. doar ca o zis ca la a doua data ne da advertisment acasa si a treia amenda. parca. deci sa stau linistit?

Doar v-a avertizat, stati linistiti si data viitoare faceti mai putina galagie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mna... Ti-ai ratat viitorul, mna. Mai bine, mna, stateai acasa.

| ThePuffy a răspuns:

Multi ani de inchisoare. Aduc eu coliva.

| FlorinMarius123 explică (pentru ThePuffy):

Multumesc frumos. de raspunsul tau la misto sper sa mistoiasca si puscariasi la fundul tauwinking

| ThePuffy a răspuns (pentru FlorinMarius123):

Go f*ck yourself, you f*cking asshole!winking

Întrebări similare