Mda, ce sa zic, am auzit ca au taiat curentul la centrala de la cernobal. Dar oricum in Ukraina ar fi cam 10 centrale din astea, ai dreptate ca nu o pot tine asa la infinit, mai depinde si de ukrainieni.
Oricum razboiu a venit la noi inca cel economic. Si exact cum zici, mai e putin pana sa fie total ca acolo, doamne fereste.
Ma gandesc daca o fi razbel militar, o mai fi TPU functional? Asta daca va mai merge netu.
Bine, zic asta mai in gluma mai in serios.
Cine e simion ala? Ca tot ziceti de el dar eu nu stiu cine e, de sosoaca am zis ca am auzit de ea.
Dar niciodata nu vei fi tara ca afara, aici esti naiv, noi suntem lachei, nu ne place nimeni din elita UE, suntem vazuti ca ccurve, putori, neseriosi. Daca te-a bagat, te-a bagat cu conditia sa le dai tot din tara, ca la cat de tembeli eram, nu indeplineam conditiile de aderare.
Dar sigur ca am dus-o putin mai bine de cand cu aderarea la UE, nu zic nu, dar pana sa facem razboi militar si economic si sa ne facem mai praf, atat.
Nu-mi place la rusi, dar era bine sa luam gaze si petrol ieftin ca sa nu facem frigul acum, ca ungurii asa au facut pentru oamenii lor si nu le-a facut rusu nimic la schimb, deci nu i-a lins in dos, nu prea au ei treaba cu ce face rusia in alte parti, bine, au fost de acord cu sanctiunile pana la urma dar fortat ca e in UE.
Orban se da cu cine le face si interesu lor, dar si asta e cu dosu in doua parti, nu merge nici asa.
Stai ca am vazut acu la tv "ue ne cere sa facem frigu doar sa-l pedepsim pe putin", ete na, de ce sa fac eu frigu pentru altii?
Si daca am ajuns in halul asta, sincer la ce-ti mai trebuie occident? Adica daca din cauza occidentului am ajuns asa zic, daca mai ajungi si la bubuiala militara, e jale.
Ca daca o sa mori de foame, daca nu o sa mai ai apa, curent, si mai si ramai fara o mana, un picior, ce castigi cu occidentul?
Pai si polonia ce a zis? Ca daca nu ne mai dati bani ne p pe uniunea voastra, deci stai cu un interes, din moment ce ma rau iti face, ce faci? N-a zis acum, a zis inainte.
Nu am intervenit militar deci nu are niciun motiv să se plângă deci Putin poate să o sugă
Presedintele, pai ala are acces la multe, autoritatile la fel, sigur ca posteaza si lumea, insa am zis ca in orasul ala e totul la pamant dupa cate am auzit la tv, si e posibil sa nu mai aiba nici net, mai ales ca daca in utilitati intra si curentu care e oprit, cum postezi?! La lumanare? Si daca pune idiotul mana si pe alte orase si ajung si alea la fel, e nenorocire.
OMG, Eu am spus că Ucraina are net.Că un oraş din Ucraina nu mai are, nu înseamnă că nici toată Ucraina nu mai are.
Trebuie să citeşti în general mai mult legat de orice. Drept dovadă că mi-ai dat dreptate la multe din ce am spus mai sus.Mai stai, mai gândeşte, ma citeşte înainte să comentezi şi să dezinformezi.În vremurile astea e un lucru foarte rău să dezinformezi şi să arunci nişte vorbe negândite.
Putin a zis clar orice tara care ajuta Ucraina va fi din start dusman al Rusiei.
Daca ar fi sa faci o comparatie intre fortele pe care le au:
Ucraina are 160.000 de trupe si 1.000.000 in rezerva
67 de avioane de lupta
35 de elicoptere de lupta
2.400 de tancuri
10.000 de vehicule militare: hamare, camioane, distrugatoare
2.000 de tunuri de artilerie
20 de nave de razboi
Rusia are 120.000 de trupe si 2.000.000 in rezerva
1.530 de avioane de lupta
540 de elicoptere de lupta
18.000 de tancuri
27.000 de vehicule militare
4.400 de tunuri de artilerie
215 nave de razboi
"Dar niciodata nu vei fi tara ca afara, aici esti naiv, noi suntem lachei, nu ne place nimeni din elita UE, suntem vazuti ca ccurve, putori, neseriosi. Daca te-a bagat, te-a bagat cu conditia sa le dai tot din tara, ca la cat de tembeli eram, nu indeplineam conditiile de aderare." Asa e, hai sa iesim din UE, e mai bine asa decat sa ne fure hotii de acolo.
Doar 8% din gazul importat de Romania e gaz rusesc, restul provine de prin alte parti, deci noi folosim un procent nesemnificativ de la rusi, daca ne-am deconecta de la ei nici nu s-ar simti, plus de asta putem si noi sa producem, nu vom face frigul deloc pentru ca nu depindem de rusnaci, Europa nu depinde de ei, doar in anumite procente, iar petrol nu luam de la rusi, avem rezerve destul de bune si noi, cu alte cuvinte in orice secunda ne putem descotorosi de aia ca nu vom simti nici cea mai mica diferenta. Asta cu "daca rusia ne taie gazul sa va vad ce faceti" e prostie mare si propaganda ruseasca.