Probabil ca indicatoarele "Drum denivelat" vor scapa de furia asta. Nu de alta, dar, oricum simti craterele din sosele pana-n creier.
Interesant e altceva: diferenta dintre costul indicatoarelor si suma avansata de Udrea e de vreo 6 milioane. Ma intreb unde ajunge aceasta diferenta.
Bineinteles ca sunt o mare prostie dar firma care se ocupa de aceste indicatoare a contribuit in campania electorala a PDL-ului si gestul trebuia rasplatit cumva.Am inteles ca e un contract de 850 mii euro! Dar pana la urma de ce nu? Buzunarul bugetarului si pensionarului trebuie sa suporte toate capriciile lui madam Udrea.
Lumea se bate cu foamea in casa si "stimabila" spune public ce viseaza noaptea sau ce prostii ii debiteaza ecoul din cap. Oricum am ajuns la concluzia ca si cei care o/ii asculta nu fac nimic si chiar merita sa traiasca, nu doar sa auda prostiile "stimabilei". Si cum "comentatori/filozofi" sunt majoritatea romanilor, trebuie sa ne supunem lor. Scrieti pe youtube Ultima cuvantare a lui Ceausescu 3/3 si ascultati un minut, ce spune omul de la minutul 1:30, daca intelegeti mesajul nu va incadrati in "majoritate=prostimea care isi merita soarta". Inainte sa dati stupid, documentati-va.
Alte scuze pentru a arunca cu bani aiurea sau mai bine spus pentru a umple buzunarele cuiva.
Salut s3by!
toata lumea "latra" ca macar in turism daca s-ar face si s-ar drege, ar putea Romania sa atraga turisti
iar ACUM cand se fac "miscari", iar se latra
HAm-Ham : ce sunt 850. 000 euro? valoarea a 4 case
poate TARA noastra merita indicatoarele astea,
nu v-ati pus intrebarea ca orice pas poate fi util?
exista deja turismul rural, exista deja obiective turistice,
neindeajuns de indicate - ar fi bine sa ne ocupam fiecare
in orasul, satul sau regiunea noastra, sa verificam ca aceste
PANOURI indicatoare turistice 3D vor fi "plantate" la locul lor
s3by - Mi-ai cerut parerea? Asta este PAREREA mea s3by.
Classiffied întreabă: